Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Ο εξευτελισμός της Ν.Δ. και οι μαφιόζικες επιχειρήσεις λάσπης




Αυτό το πράγμα δεν έχει ξαναγίνει ποτέ.
Η συμμορία των πεινασμένων πολανιτών που κουμαντάρει την τρέχουσα περίοδο την Νέα Δημοκρατία έχει εξαπολύσει οχετούς λάσπης προς όλες τις κατευθύνσεις.
Βλέποντας ότι το παιχνίδι χάνεται γι’ αυτούς, βλέποντας ότι χάνουν την τελευταία ευκαιρία της ζωής τους να κάνουν τον ανίκανο Αντωνάκη πρωθυπουργό και να στρογγυλοκαθίσουν στις καρέκλες,
βγήκαν στην παγανιά κι…όποιον πάρει ο χάρος!
Φυσικά όμως είναι ερασιτέχνες και ξεφτιλίζονται. Ποτέ δεν φημίστηκαν για την αποτελεσματικότητα τους. Τρανό παράδειγμα η άμεση καταστροφή της ΠΟΛΑΝ αλλά και η ραγδαία εξαφάνιση της ΝΔ τους τελευταίους μήνες.
Αλλά αυτοί έχουν την εντύπωση ότι με παλαιοκομματικές τακτικές του αισχίστου είδους θα επωφεληθούν εκλογικά….κούνια που τους κούναγε!
Τι να πρωτοθυμηθούμε;
Τον πόλεμο λάσπης για τον Καμμένο με συνεχείς διαρροές και δημοσιεύματα, από την στιγμή που αντιλήφθηκαν την δυναμική του κόμματος του;
Τα σιχαμερά πρωτοσέλιδα της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ 13 που ανέλαβε κατά παραγγελία Σαμαρά (με το ανάλογο αντίτιμο φυσικά) την λασπολόγηση του Καμμένου;
Την γελοία στόχευση της Χρυσής Αυγής με μια παπαριά που έγραψε κάποιος στον ανιστόρητο Σαμαρά του στυλ ‘‘στην κατοχή κουκουλοφόροι και ναζί ήταν το ίδιο πράγμα’’; Οι ναζί της Μέρκελ που κάνει παρέα πως του φαίνονται;
Τους θεατρινισμούς του Αντωνάκη με την δήθεν βραχνή φωνή όταν βγαίνει να μιλήσει σε συγκεντρώσεις 500 ατόμων λες και μιλάει στο Σύνταγμα σε 1.000.000 κόσμο;
Την τραγικά πρόχειρη προβοκάτσια με την δήθεν απόδειξη του Χήτου από την ΕΥΠ; Γελάνε και τα λάχανα με τις βλακείες τους!
Τους νεολογισμούς για Τσίπρα και ‘‘νέο Τσίπρα’’;
Τις συνεχείς πιέσεις Σαμαρά και παρατρεχάμενων σε Real Fm και Extraγια να απολύσουν τον Τράγκα που τον έχει ξεφτιλίσει μετά τις κωλοτούμπες του;
Τις απευθείας αναφορές του σε συνέντευξη για το ποια κόμματα μπαίνουν ή όχι στην βουλή, λες και μπορεί να προδικάσει το αποτέλεσμα; Πρώτη φορά αρχηγός κόμματος συμπεριφέρεται σαν μπακάλης και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο.
Το ‘‘θα βγάλω τις κουκούλες από τα καθάρματα’’; Προσοχή μην σκίσει κάνα καλσόν! Ας βγάλει πρώτα την δική του κουκούλα του μνημονίου και βλέπουμε!
Την προπαγάνδα ότι όλοι όσοι δεν είναι ΝΔ δουλεύουν για το ΠΑΣΟΚ ή φέρνουν την αριστερά; Μα ο ίδιος ο  Σαμαράς έσωσε το ΠΑΣΟΚ και συνεργάστηκε μαζί του! Και φυσικά θα το κάνει…
Την αποφυγή του ντιμπειτ με αστείες δικαιολογίες ώστε να μην γελοιοποιηθεί ο Αντωνάκης σε διακαναλική πανελλήνια μετάδοση από όλα τα υπόλοιπα κόμματα; Με ευθύνη αποκλειστικά δική του δεν θα διεξαχθεί ντιμπειτ για πρώτη φορά από το 1996.
Και πολλά – πολλά ακόμη…
Τις επόμενες ημέρες θα εξαπολυθεί περαιτέρω πόλεμος λάσπης, απειλές και θα στηθούν μεγάλες προβοκάτσιες από την παρακρατική συμμορία της σαμαρικής ΝΔ με στόχο κυρίως Καμμένο και Χρυσή Αυγή.
Είναι επικίνδυνοι…
Ο Σαμαράς έχει την εντύπωση ότι η Ελλάδα του χρεωστάει την πρωθυπουργία. Μιλάμε για αληθινό κόλλημα στο μυαλό και στην ψυχή. Και για να το πετύχει, είναι έτοιμος να κάνει οτιδήποτε. Γι’αυτό άλλωστε υπέκυψε στους εβραίους τραπεζίτες και στην Μέρκελ, υπογράφοντας το μνημόνιο.
Το ίδιο πιστεύουν και οι επικίνδυνοι ανεπάγγελτοι (αλλά χρυσοπληρωμένοι) που έχει συγκεντρώσει πλάι του. Γι’ αυτό θα δώσουν τα ρέστα τους στην λασπολογία και τις προβοκάτσιες μέχρι τις εκλογές.
Όσο πλησιάζει ο καιρός και δεν βγαίνουν τα ποσοστά, τόσο θα ζορίζονται οι πεινασμένοι για εξουσία…
Εξάλλου είναι κοινό μυστικό ότι η ΝΔ αδυνατεί να ξεπεράσει το 24% στις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις.
Η προεδρία Σαμαρά λήγει την Κυριακή 6 Μάιου το βράδυ.
Τα μαχαίρια έχουν βγει από τα θηκάρια και η κατεδάφιση Σαμαρά μέσα στο κόμμα θα είναι άμεση από τους εναπομείναντες νεοδημοκράτες.
Αλλά για το εσωκομματικό παρασκήνιο της ΝΔ, θα επανέλθουμε σε επόμενο άρθρο μας.
rizospastikhdexia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...