Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΒΟΜΒΑ! Ο ηρωϊκός εισαγγελέας Ορνεράκης κινεί ποινική δίωξη In Rem για το σχέδιο “Πυθία” και την απόπειρα δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή.


Άλλος ένας εισαγγελέας έρχεται να γράψει ιστορία μετά τον εισαγγελέα Πεπόνη, την ίδια στιγμή που η δυσωδία από την απόπειρα συγκάλυψης των μεγάλων σκανδάλων της πολιτικής ηγεσίας έχει σπάσει την μύτη της κοινωνίας!
Παρά τις πολιτικές πιέσεις και τις ....
επικοινωνιακές αθλιότητες εκδοτικών συγκροτημάτων και δημοσιογραφίσκων του έσχατου είδους, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό έδωσαν κρεσέντο προπαγάνδας παρουσιάζοντας τις αποκαλύψεις – φωτιά ως “γραφικότητες”, ο εισαγγελέας Ορνεράκης ανοίγει την καταπακτή του οχετού που έπνιξε την πατρίδα.
Δεν είνα καθόλου τυχαίο ότι τα καθάρματα του μνημονίου πρωτοστάτησαν στις απειλές και την απαξίωση της υπόθεσης. Οι ίδιοι που παρουσίαζαν ως πανάκεια το μνημόνιο της υποδούλωσης, οι ίδιοι που απαξίωναν τις καταγγελίες για τα CDS, για την ΕΛΣΤΑΤ, τα ίδια βδελύγματα που ετοιμάζονται να κομματιάσουν την πατρίδα προσπάθησαν να “υποβαθμίσουν” την υπόθεση με την κλασσική μέθοδο γελοιοποίησης.
Με μία σύντομη έρευνα όμως, είδαμε και κοινά στοιχεία με αυτούς που απαξίωναν τις καταγγελίες Καμμένου για τα υποβρύχια το 1999. Ναι, τις καταγγελίες που επιβεβαιώθηκαν το 2011 από ξένη έρευνα βεβαίως. Εδώ πάλι ο Καμμένος χαρακτηριζόταν από τα ίδια καθάρματα ως “γραφικός”.
Θα ήταν αστείοι, θα ήταν κωμικοί εάν δεν ήταν τόσο επικίνδυνοι. Κάποιος πρέπει να τους ξεριζώσει από το κορμί της Ελλάδας, που φαίνεται ότι το απομυζούν εδώ και 70 χρόνια.
Μπράβο στον ηρωϊκό εισαγγελέα που δεν γονάτισε. Και αναγκαστικά θα ρίξει τις μάσκες πολλών υποκριτών.
http://olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...