Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Σχίσμα και στη Ν.Δ. Μαγνησίας από τους "Ανεξάρτητους Έλληνες"

Σχίσμα και στη Ν.Δ. Μαγνησίας από τους

Τρέχουν - τρέχουν και δεν φθάνουν τα τελευταία 24ωρα οι άνθρωποι της ΝΟΔΕ μαγνησιας αλλά και των παραδοσιακών πολιτικών γραφείων της παράταξης, αφού όσο περνούν οι μέρες... ολοένα και πληθαίνουν οι πληροφόριες γι' αυτούς που προσεγγίζουν τους "Ανεξάρτητους ελληνες " και τον Πάνο Καμμένο.

Πρόκειται κυρίως για τους λεγόμενους απογοητευμένους, από τις τακτικές χειρισμού της οικονομικής πολιτικής που ακολούθησε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, επίσης για ένα μεγάλο μέρος συνδικαλιστών, οι οποίοι τρέφουν ιδιαίτερη εκτίμηση στο πρόσωπο του Γιάννη Μανώλη και φυσικά για έναν σημαντικό αριθμό παραδοσιακών κομματαρχών, οι οποίοι απογοητεύτηκαν τόσο από τις επιλογές της Συγγρού κατά τις τελευταίες εκλογές τοπικής Αυτοδιοίκησης, όσο και από διώξεις ή τακτικές των επίσης παραδοσιακών πολιτικών γραφείων στο πρόσφατο παρελθόν.

Τα τηλέφωνα πέφτουν βροχή, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που προσπαθούν μια επικοινωνία είτε με τον Πάνο Καμμένο είτε με τον Γιάννη Μανώλη, οι οποίοι τους ξεκαθαρίζουν σε όλους τους τόνους την βασική προϋπόθεση, που, όπως λένε, δεν είναι τα πολιτικά κίνητρα, αλλά η σωτηρία της πατρίδας.  e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...