Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

"Φοβάται εξεταστικές επιτροπές ο Παπανδρέου"


Στην προσπάθεια να αποφύγει τυχόν εξεταστικές επιτροπές ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απέδωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης την πρόταση δυαρχίας από τον Γ. Παπανδρέου και την συνεπακόλουθη παραμονή του, σε αυτή την περίπτωση, στην ηγεσία του....




κόμματος μέχρι τον Ιούνιο. «Επίσης, δεν καταλαβαίνω και αυτή τη δυαρχία, εξαιρετικά μέχρι τον Ιούνιο, όπου συμπτωματικά λήγει και ο χρόνος για επικίνδυνες καταστάσεις. Είχα πει πριν από δύο μήνες ότι ο κ Παπανδρέου δεν πρόκειται να φύγει με τίποτα, πριν από τον Ιούνιο, γιατί λήγει η ημερομηνία. Φοβάται το ενδεχόμενο ότι, αύριο το πρωί, μπορεί να προκύψει μια πλειοψηφία, από την άλλη πλευρά, που θα τον οδηγήσει σε κάποιες περιπέτειες, με την εμμονή που είχε να στήσει τόσες πολλές Εξεταστικές Επιτροπές» υποστήριξε μιλώντας στον Βήμα Fm.

«O Γιώργος Παπανδρέου είναι σε άτακτο πανικό. Και αυτό το λέω γιατί, όταν ένας πολιτικός άνδρας και μάλιστα με μία πορεία κι εμπειρία αρχίζει και βρίζει συγκροτήματα τότε, αυτό σημαίνει ότι έχει χάσει τον αυτοέλεγχο του» ισχυρίσθηκε επίσης ο αρχηγός του ΛΑΟΣ.

«Είναι επικίνδυνος για τον εαυτό του και για το κόμμα του, ενδεχομένως και για την Ελλάδα» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε ότι η κούρσα διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ έχει περιοριστεί μεταξύ Ανδρέα Λοβέρδου και Ευάγγελου Βενιζέλου, ενώ επανέλαβε για ακόμη μία φορά την απειλή του ότι εάν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δε σοβαρευτούν θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση.

Ο αρχηγός του ΛΑΟΣ, τέλος, κάλεσε εκ νέου σε σύγκληση Συμβουλίου υπό τον πρωθυπουργό των τριών αρχηγών των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση και ζήτησε να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ τους προτού αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...