Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Νέο κόμμα στην Αλβανία θα διεκδικήσει τη μισή Ελλάδα!



Οι κλέφτες, πού δεν είχαν να φάνε, ήρθαν στην Ελλάδα κι έγιναν άνθρωποι, τώρα θέλουν να μας... καβαλήσουν. Νέο κόμμα στην Αλβανία, που θα δημοσιοποιήσει την ιδρυτική του διακήρυξη στους επόμενους μήνες θεωρεί πως Αλβανία είναι η Ήπειρος, όλη η Βορειοδυτική Ελλάδα, η Φλώρινα και...


η Καστοριά!

Σύμφωνα με την «Κάτοψη», η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία, που υπάρχει ως εθνικιστικός σύλλογος με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο του Ανωτάτου Συμβουλίου Δικαιοσύνης κ. Σπαχίου, διεκδικεί τη μισή Ελλάδα.

Διαβάστε κι αυτό......

Τα μέλη της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς των ακραίων εθνικιστών της Αλβανίας, αποκαλούν «αιμοσταγείς τους Έλληνες γιατί έκαναν εθνοκάθαρση σε βάρος των Τσάμηδων»!

Αναλυτικότερα, αναφέρουν: «Πρόκειται για αλβανικές περιοχές που αδίκως προσαρτήθηκαν στο ελληνικό κράτος το 1913 από το Συμβούλιο των Πρεσβευτών. Οι ιστορικές εξελίξεις, οι μαζικές βίαιες μετακινήσεις των αυτοχθόνων αλβανικών πληθυσμών και η έλλειψη επίσημων στοιχείων δυσκολεύουν των προσδιορισμό των αλβανικών περιοχών στην Ελλάδα και κυρίως των κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων των συγκεκριμένων περιοχών.

Αυτές οι περιοχές βρίσκονται στη Βορειοδυτική Ελλάδα, νότια της «Μακεδονίας» και νοτιοανατολικά της Αλβανίας μέχρι τον κόλπο της Άρτας και αποτελείται από τις περιοχές Τσαμουριά, Φλώρινα, κ.λπ.». Υποστηρίζουν, μάλιστα, ότι η Τσαμουριά βρίσκεται το νοτιοδυτικό μέρος της Κάτω Αλβανίας!

πηγή: eglimatikotita

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...