Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΣΟΚ για Άδωνι: Σπείραμε ανέμους, τώρα πληρώνουμε!

Επιχειρεί τώρα να αποστασιοποιηθεί, αλλά…
«Τόσες μέρες τον στηρίζαμε τον Άδωνι, προκειμένου να πλήξουμε τον ΣΥΡΙΖΑ, αυτή ήταν η εντολή του Βενιζέλου, ο οποίος τα έχει βρει με τον Σαμαρά και του είναι και υποχρεωμένος για την κάλυψη που του δίνει για τα υποβρύχια.
Τώρα πήραμε χαμπάρι ότι αυτή η στήριξη μας γυρίζει μπούμερανγκ, επειδή αυτός αποθρασύνθηκε και ως ταύρος σε υαλοπωλείο θέλει να κατεδαφίσει τα πάντα. Οι έρευνες που πήραμε μας βυθίζουν ακόμα περισσότερο. Και προσπαθούμε να το γυρίσουμε»!
Τα παραπάνω λόγια είπε στο Newsbomb.gr εξέχον στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, για να ερμηνεύσει την ξαφνική (;) αλλαγή στάσης της Χαρ. Τρικούπη έναντι του υπουργού Υγείας, όπως εκφράστηκε με μια ανακοίνωση με την οποία του ζητούν να… μην μιλά μόνο για απολύσεις, διότι, λέει, υπονομεύει την… μεταρρυθμιστή προσπάθεια της κυβέρνησης και αποπροσανατολίζει!

Πέραν του φαιδρού αυτής της «αλλαγής», το ΠΑΣΟΚ, πολύ καθυστερημένα αντιλήφθηκε πως το να είναι μονίμως «ουρά» του Μαξίμου, το να υποστηρίζει ό,τι ακόμα και τυχοδιωκτικό πλασάρεται σαν… μεταρρύθμιση το βυθίζει ακόμα περισσότερο δημοσκοπικά, το κάνει εντελώς μα εντελώς αναξιόπιστο και τελικά όχι μόνο δεν το βοηθά να χτυπήσει τον ΣΥΡΙΖΑ (όπως είναι ο διακαής πόθος τουΒενιζέλου) αλλά του γυρίζει και μπούμερανγκ.

Όπως μας επεσήμαινε το εν λόγω  στέλεχος «σπείραμε ανέμους και τώρα θερίζουμε θύελλες»!
Έτσι ξεκίνησαν την επιχείρηση αποστασιοποίησης, που βέβαια ελάχιστα πείθει, πέραν του ότι δημιουργεί προβλήματα στη δοκιμαζόμενη έτσι κι αλλιώς συνοχή της κυβέρνησης…
Ουσιαστικά και λόγω των ατυχέστατων (επιεικώς…) χειρισμών του Βενιζέλου, το ΠΑΣΟΚ ενώ εισπράττει σοβαρό κόστος για κυβερνητικούς χειρισμούς που αποδοκιμάζονται, απ’ την άλλη δεν κερδίζει τίποτα από ο,τιδήποτε επιδοκιμάζεται και δίνει κάποια κέρδη στην κυβέρνηση!
Αυτή είναι όμως η μοίρα του να γίνεται κάποιος «ουρά»…

Σε αυτά τα πλαίσια πάντως, της απελπισμένης δηλαδή επιχείρησης αποστασιοποίησης μπας και κερδηθεί κάποιο εκατοστό δημοσκοπικής ανάκαμψης, προέκυψε και η ανακοίνωση κατά του υπουργού Παιδείας, του οποίου την παραίτηση ζήτησαν κάποια απομεινάρια μιας ανύπαρκτης ΠΑΣΠ…

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...