Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Φο-βε-ρός υπουργός ο ‘Αδωνης!


Γράφει ο Βασίλης Νικολόπουλος

95 κατασκευαστές φούσκας το επιβεβαιώνουν.

Μετά την φούσκα της ΟΝΕ, των ολυμπιακών αγώνων, των στεγαστικών δανείων εδώ και δυο εβδομάδες τα νταβατζιδοκαναλα στήνουν τη φούσκα του Άδωνη.

Άφωνοι όλοι οι μεγαλοδημοσιογαφοι υποκλίνονται μπρος την  πολιτική του ευφυΐα και σηκώνουν τα χέρια ψηλά  στις ατράνταχτες   υψιφωνιες  του.

Καταρχήν ο Άδωνης αποκάλυψε το φοβερό ντηλ του Σύριζα με  τους έλληνες φαρμακοβιομήχανους μέσω της …


διαφημιστικής δαπάνης στο ραδιοσταθμό « Κόκκινο»:

3600 ευρώ ή για να δώσουμε και ολογράφως με κεφάλαια το εντυπωσιακό  όντως  νούμερο  ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΕΥΡΩ!

Γι αυτό είναι φοβερός υπουργός ο Άδωνης αποκάλυψε την ξεφτίλα της ελληνικής Αριστεράς που μιζάρετε με τόσο μικρά ποσά.

Που τα καπιταλιστικά ντηλς των εκατομμυρίων του Πασοκ και της ΝΔ.

Αλλά τέτοιοι φτηνιαρηδες ιθαγενείς  είναι οι Αριστεροί που τους ξεγελαει ο κουβαρντάς ο Γιαννακόπουλος με ένα καθρεφτάκι .

Τους ξεμπρόστιασε ο Άδωνης!

Κι επιτέλους ξεμπέρδεψε και με την ιδέα της ελληνικότητας που τον βασάνιζε από μικρό.

Τι κι αν έστησε την πολιτική του καριέρα τηλε-καπηλευόμενος το πατριωτικό αίσθημα των Ελλήνων  ζητώντας να στηρίζουμε κάθε τι ελληνικό;

Άπαξ κι έγινε υπουργός όπως κάθε  επιτυχημένος και ευφυής πατριδοκάπηλος εύκολα μεταπήδησε  από την ταπεινή  βαρκούλα της λαϊκής (και άκρας) δεξιάς στο πολυτελέστατο κρουαζιερόπλοιο  του νεοφιλελεύθερου διεθνισμού.

Τώρα μας “πουλάει”  το πολυεθνικό Μνημόνιο( χίλιες σελίδες ο τόμος.. το λιγουρευεστε;;;;το λιγουρεύεστε;;;;) και μας καλεί να τρώμε εισαγόμενα  φθηνά  και σάπια!

Όχι κύριε δεν θα προτιμάτε την ελληνική πατάτα, την ελληνική ντομάτα ή το ελληνικό φάρμακο που κοστίζουν κάτι παραπάνω  φάτε πατάτες από τη Αίγυπτο, ντομάτες από το Μαρόκο και φάρμακα από το Μπαγκλαντές για να ενισχυθεί ο ανταγωνισμός και να πέσουν οι τιμές( και όταν η ελληνική παραγωγή θα εξαφανιστεί ξέρετε σε ποια ύψη θα τις πάνε τα ολιγοπώλια των πολυεθνικών)

Χα χα άκου να τρώμε ελληνικά και ποιοτικά ποιος πατριώτης  τα λέγε αυτά;;;;

Τώρα φάτε φθηνά, τριτοκοσμικά και σάπια και πάρτε κι εξτρά κίνητρα εξαθλίωσης για να προτιμήστε το φθηνότερο.

Πάρτε αύξηση της συμμετοχής στα φάρμακα, πάρτε  διάλυση των δομών του ΕΟΠΥΥ, βάλτε βαθιά το χέρι στη τσέπη για να βρείτε  την Ιδιωτική υγειά  σας και  μετά τρέξτε στα Σουπερμάρκετ  να ρεφάρετε με φθηνό φάρμακο από το τριτοκοσμικό  ράφι !( προσεχως  θα βγει και φθηνότερο ράφι με  ληγμένα-πάρε κόσμε)

Φάτε φθηνα και σάπια με κίνητρο την εξαθλίωση  χορηγό το Μνημόνιο και τηλε πωλητή τον Αδωνη.

Όποιος ξέρει να πουλάει βιβλία ξέρει να μας “πουλάει” και το Μνημονιο(1000 σελίδες ο τόμος….  το λιγουρευεστε;; το λιγουρεύεστε;;;;)

Γι αυτό είναι φοβερός υπουργός ο Άδωνης!

Είναι τόσο φοβερός που με την βοήθεια της μνημονιακής φτώχειας θα τις ρίξει τις τιμές!

Και μην ξεχνάτε:

Φθηνό και εισαγόμενο φάρμακο τιμή κυβέρνησης ακριβό και ελληνικό φάρμακο τιμή Σύριζα.

Έτσι πατριώτες;;;;

Φοβερός υπουργός ο Άδωνης!

Και φοβερός πατριώτης!

Με τόση ευφυΐα θα την σώσει την.. Παρτίδα!

ΥΓ Είναι τόσο φοβερός υπουργός ο Άδωνης που συναντήθηκε  με την άλλη  φοβερή ευφυΐα της πολιτικής την Παπαρήγα που κατάφερε όταν όλος ο κόσμος ψήφιζε αντιμνημονιακά  με την αντί-Σύριζα αντιπολίτευση της να στείλει το ΚΚΕ στο πάτο. Ποιος είπε ότι η θεωρία των δυο άκρων δεν ισχύει ;;; Ο νεοφιλελεύθερος  διεθνισμός του Άδωνη επιτέλους συναντήθηκε με τον  κομμουνιστικό διεθνισμό της Παπαρήγας στα πλαίσια του γνωστού  αντί-Σύριζα μετώπου. Και οι δυο δεν μπορούν να δουν τη διάφορα «μεταξύ των ελληνικών φαρμακοβιομηχανιών και των πολυεθνικών ανταγωνιστών τους». Και χαίρονται με την καταστροφή ενός ακόμη παραγωγικού κλάδου της  χώρας που αποδεικνύει για τον μεν την ευρωστία του παγκοσμιοποιημενου Καπιταλισμού ενώ για την άλλη  την επερχόμενη κατάρρευση του. Μιλάμε για φοβερές καταστάσεις! Δονούνται  τα κόκαλα του  Ανταμ Σμιθ και του Καρλ Μαρξ  ταυτόχρονα.. Φοβερός υπουργός ο Άδωνης!

 olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...