Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΣΑΜΑΡΑ, ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΠΡΙΝ ΣΕ …ΠΝΙΞΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! Το success story έγινε disaster story


· ο Πούτιν συστήνει στους Ρώσους επενδυτές να απομακρυνθούν από την Ελλάδα! Επενδυτικό νεκροταφείο κατάντησε τη χώρα ο Σαμαράς
· η εθνική καταστροφή, ο διαμελισμός της χώρας και η αιματοχυσία, βρίσκονται προ των
πυλών
· Έστειλε το δημόσιο χρέος στου… διαόλου τη μάνα! Βαδίζει πλέον στα μεγέθη που είχε πριν το «κούρεμα» του PSI!
· Έρχεται νέο δάνειο (10 δις ευρώ) μαζί με νέο «κούρεμα» χρέους, νέα σφαγιαστικά μέτρα και νέο Μνημόνιο
· «αποκεφαλίζει» κατά χιλιάδες τους εργαζόμενους. Πάνω από 2000 στην ΕΡΤ, 2.500 εκπαιδευτικούς, δημοτικούς αστυνόμους, σχολικούς φύλακες, έπονται γιατροί, νοσηλευτές και λουκέτο σε νοσοκομεία
· Δεν αντιτείνει λέξη για τα ομολογημένα λάθη της τρόικας ούτε για το ότι σκοπίμως καταστρέφει την ελληνική οικονομία για να κάνει πλιάτσικο στα κοιτάσματα

Βρίσκεται 15 μήνες στην Πρωθυπουργία έχοντας ήδη αναδειχθεί σε πολιτικό απατεώνα που όμοιός του δεν μπορεί να βρεθεί εύκολα στην πολιτική ιστορία του τόπου. Το χούι των ασύστολων ψεμάτων προφανώς το απέκτησε από παιδί, στην πολιτική όμως του έγινε δεύτερη φύση! Δεν ξέρεις από πού ν’ αρχίσεις και πού να σταματήσεις. Από τότε που… διαβεβαίωνε «δεν επιστρέφω στη ΝΔ έστω και αν με καλέσουν για να γίνω ο αρχηγός της», ή όταν έλεγε ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί ποτέ με το ΠΑΣΟΚ; Ως Πρωθυπουργός πλέον, ο Σαμαράς έσπασε όλα τα ρεκόρ εξαπατώντας τον λαό, κάθε λίγο και λιγάκι.

Ο καιροσκόπος Καλαματιανός, που για να γίνει Πρωθυπουργός …πούλησε τις υπογραφές του στην Μέρκελ (σαν να λέμε την ψυχή του στο διάβολο), μέσα σε 15 μήνες διέλυσε ό,τι απέμεινε όρθιο στην Πατρίδα μας. Προσποιούμενος τον εθνοσωτήρα (όπως άλλωστε έκανε και ο προκάτοχός του Τζέφρυ) έμπηγε στον λαό και τη χώρα τη μια πισώπλατη φορολογική μαχαιριά, πίσω από την άλλη. Και όμως, κάθε τόσο έβγαινε και μιλούσε για έξοδο από το τούνελ, ακόμη και για έξοδο από την εντατική του νοσοκομείου! «Βγήκαμε από την εντατική αλλά ακόμη δεν βγήκαμε από το νοσοκομείο», τόνιζε δημοσίως ο πολιτικός ολετήρας. Διαβεβαίωσε ότι «δεν πρόκειται να ληφθούν άλλα μέτρα γιατί δεν αντέχει ο λαός», ενώ από το δεύτερο εξάμηνο του 2013 …έρχεται η ανάπτυξη! Τα δε παπαγαλάκια του στην κυβέρνηση (βλέπε Βρούτσης, Στουρνάρας) μιλούσαν για ανάσχεση της ανεργίας, για πρωτογενές πλεόνασμα και για θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης από το 2014. Ο ίδιος ο Σαμαράς εμφανίστηκε τον Μάρτιο και δήλωνε σε όλα τα ΜΜΕ ότι για πρώτη φορά οι προσληφθέντες είναι περισσότεροι από τους απολυθέντες, για να αρχίσει μετά να πιπιλάει την καραμέλα του…success story!

Ακατάσχετα ψεύδη και π@παριές άνευ προηγουμένου! Δεν μας λες βρε οικονομολόγε της …ανάπτυξης (έτσι δεν αρέσκεσαι να αυτοπροσδιορίζεσαι;), ποιο είναι το success story που επέτυχες; Τα οικονομικά που σπούδασες στο Χάρβαρντ, αυτά σου μάθανε; Πέρα από το να βάζεις φόρους, να ξεσκίζεις τον λαό σε χαράτσια και να ρίχνεις την μια φορολογία πάνω στην άλλη, δεν έχεις διδαχθεί; Και τον τσοπάνη από την Κόνιτσα να κατεβάσεις στην κυβέρνηση, κάτι θα έχει να σκαρφιστεί πέρα από φόρους και χαράτσια! Δεν ξέραμε ότι για να σωρεύεις τον ένα φόρο πάνω στον άλλο χρειάζεται να πάρεις πτυχίο από το Χάρβαρντ! Και η ανάπτυξη; Πού είναι η ανάπτυξη και οι επενδύσεις; Τόσο πολύ μεγάλο το success story, ώστε ο Πούτιν συστήνει στους Ρώσους επενδυτές να απομακρυνθούν από την Ελλάδα! Επενδυτικό νεκροταφείο κατάντησες τη χώρα, Σαμαρά!

Η πραγματικότητα όμως είναι ότι ο Σαμαράς δεν σπούδασε οικονομικά όπως τα διδάσκεται όλος ο κόσμος αλλά πώς να γίνεις υπηρέτης των τοκογλύφων. Αμερικάνων και Γερμανών. Τι έκανε λοιπόν ο γερμανοτσολιάς; Διδάχθηκε μαζί με τον συμφοιτητή του Παπανδρέου την οικονομική θεωρία του Φρίντμαν και αφού πέρασε από τη λέσχη Bilderberg και έβαλε τις υπογραφές υποταγής στην Μέρκελ, εστέφθη Πρωθυπουργός! Έτσι, από ‘κει που το’ παιζε αντιμνημονιακός έγινε πιο μνημονιάκιας απ’ όλους! Εξαπάτησε και ρήμαξε τον λαό ο Σαμαράς, ψευδόμενος και μοιράζοντας φρούδες ελπίδες για ανάπτυξη και φως στο τούνελ!

Το success story ήδη μετατράπηκε σε disaster story, με την εθνική καταστροφή, τον διαμελισμό της χώρας και την αιματοχυσία να βρίσκονται προ των πυλών. Τα όποια τεχνάσματα του Στουρνάρα να κρύψει το δημόσιο χρέος κάτω από το χαλί, μεταφέροντας τα δισεκατομμύρια χρέη των τραπεζών στο μέλλον προκειμένου να εμφανίσει… πρωτογενές πλεόνασμα (τρομάρα σου, εσύ και οι οικονομικές σου αλχημείες), δεν αλλάζουν την φρικτή πραγματικότητα: το δημόσιο χρέος καλπάζει ανεξέλεγκτο, οδεύοντας μέσα σε ενάμισι χρόνο από το PSI του 2012, στα μεγέθη που είχε πριν το «κούρεμα»! Ο Σαμαράς δηλαδή και οι υφιστάμενοί του, έστειλαν το δημόσιο χρέος στου… διαόλου τη μάνα!

Συνέπεια της πολιτικής Σαμαρά, είναι ένα νέο δάνειο που ήδη μας σερβίρουν μέσω διαρροών των ΜΜΕ, ο Σόϊμπλε και η παρέα του, μαζί με νέο «κούρεμα» χρέους, νέα σφαγιαστικά μέτρα και νέο Μνημόνιο!

10 δισεκατομμύρια ευρώ περιμένουν ως νέο δάνειο υποτέλειας τον ελληνικό λαό. Αυτό είναι το…success σου story Σαμαρά! Διέλυσες τα πάντα, πολιτικέ αριβίστα. Σύρεις τον τόπο σε άνευ προηγουμένου εθνική καταστροφή.

Μα τι περίμενε κανείς από έναν ανεπάγγελτο; Δεν δούλεψε ποτέ του ο Μεσσήνιος, δεν κόλλησε ούτε ένα ένσημο στην αγορά εργασίας, από τα νιάτα του υπήρξε ένας …βολεψάκιας της Βουλής που μόνο του στόχο είχε την αναρρίχησή του στην Πρωθυπουργία.

Και σήμερα, εν ονόματι της βολής του στα πρωθυπουργικά ανάκτορα, σκοτώνει τον λαό και οδηγεί τον τόπο σε πλήρη διάλυση. Πήρε το …δρεπάνι και «αποκεφαλίζει» κατά χιλιάδες τους εργαζόμενους. Πάνω από 2.000 εργαζόμενοι στην ΕΡΤ την οποία έκλεισε εν μία νυκτί, τους πέταξε στον καιάδα της ανεργίας! Έστειλε στην ανεργία 2.500 εκπαιδευτικούς, καρατόμησε τη δημοτική αστυνομία και τους σχολικούς φύλακες. Συγχωνεύει και ετοιμάζεται να βάλει λουκέτο σε νοσοκομεία. Και όλα αυτά, επειδή έτσι γουστάρουν οι οικονομικοί δολοφόνοι της τρόικας! Οι οποίοι σκοπίμως καταστρέφουν την ελληνική οικονομία για να αρπάξουν τη δημόσια περιουσία και τον φυσικό υπόγειο πλούτο τη χώρας!

Για την εγκληματική τακτική των τροϊκανών, ο Σαμαράς, δεν είδε ούτε άκουσε τίποτε, παρά το γεγονός ότι μέχρι και γερμανοί οικονομολόγοι, όπως ο Dirk Muller, το φωνάζουν: «Η τρόικα σκοπίμως καταστρέφει την ελληνική οικονομία για να κάνει πλιάτσικο στα κοιτάσματα»! Ο Σαμαράς δεν λέει λέξη ούτε για τα λάθη που ομολογεί το ίδιο το ΔΝΤ ότι έκανε σε βάρος της Ελλάδος. Αντί να ζητήσει τα… ρέστα από την δολοφονικά λανθασμένη πολιτική του ΔΝΤ, συνεχίζει να εφαρμόζει κατά γράμμα τα ίδια και σκληρότερα μέτρα των δανειστών!

Και αν κάποιος φιλοσαμαρικός, σε όλα τα παραπάνω αντέτεινε ότι «ο Σαμαράς άλλαξε το κλίμα υπέρ της Ελλάδος στην Ευρώπη και τώρα μας θεωρούν αξιόπιστους εταίρους», θα του λέγαμε να κοιτάξει προς την Γερμανία για να διαπιστώσει πώς υστερία κατά της Ελλάδος έχει καταλάβει τους Γερμανούς, με συνεχή δημοσιεύματα, δυσμενή κριτική από την τηλεόραση με σποτάκια και διάφορα άλλα. Έχουν στην προεκλογική τους περίοδο ως πρώτο θέμα την Ελλάδα! Όποιο κόμμα βομβαρδίσει με περισσότερο ανθελληνικό μένος τη χώρα μας, αυτό το κόμμα μπορεί να θέλξει και περισσότερες ψήφους!
Κατά τα άλλα, ο Σαμαράς …άλλαξε το κλίμα υπέρ της Ελλάδος στην Ευρώπη! Σάκο του μποξ έχουν κάνει την Ελλάδα οι Γερμανοί.

Το μίσος και η οργή των Ελλήνων για τον Σαμαρά αποκτά επικίνδυνα χαρακτηριστικά. Το ερχόμενο 4μηνο, όσο ο Μεσσήνιος παραμένει στην εξουσία, θα διογκώνεται όλο και περισσότερο. Γι’ αυτό, Σαμαρά μάζεψέ τα και φύγε πριν σε …πνίξει η οργή του λαού!

"Ελεύθερη Ώρα"

ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ''ΚΡΑΝΙΟ''' Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ !!

GKOUROU | 8:50 μ.μ. | |
Δεν το περίμενε από τη σημερινή κυβέρνηση...

Ο Καραμανλής εκλαμβάνει το ζήτημα των πλειστηριασμών για την πρώτη κατοικία ως επίθεση στην πολιτική του. Λίγοι θυμούνται ότι τον Αύγουστο του 2007 -λίγα εικοσιτετράωρα μετά την προκήρυξη των πρόωρων εκλογών- είχε εξαγγείλει την απαλλαγή της πρώτης κατοικίας από τη φορολόγηση, δίνοντας μεγάλη ανάσα στα νέα νοικοκυριά και στην κτηματαγορά. Αυτός, άλλωστε, ήταν και ο βασικός λόγος που κέρδισε τις εκλογές.
Τα χρόνια πέρασαν, η «στέγη» απαξιώθηκε, όμως ο Καραμανλής δεν περίμενε ότι η σημερινή κυβέρνηση θα έφτανε μέχρι του σημείου να αποδομήσει πλήρως το πρόγραμμά του. Ας μην ξεχνάμε, δε, ότι ο Βενιζέλος, ως υπουργός Οικονομικών, επανέφερε τη φορολογία στην πρώτη κατοικία, ενώ ο Στουρνάρας ήγειρε το θέμα των πλειστηριασμών. Κάτι τέτοια βλέπουν στην Παναγή Κυριακού και βγάζουν... αφρούς.
parapolitika.gr
- See more at: http://www.gkourou.com/2013/08/blog-post_7513.html#.Uhz02j-o0fE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...