Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Ιταλίδα που έκανε διακοπές στη Κω: Ζω από θαύμα – Ελλάδα σε μισώ

Ιταλίδα που έκανε διακοπές στη Κω: Ζω από θαύμα – Ελλάδα σε μισώ
Την τρομακτική εμπειρία από τις διακοπές της στην Ελλάδα περιγράφει συγκλονισμένη η 37χρονη Ιταλίδα Κιάρα Μπόφο η οποία, μέσω του λογαριασμού της στο Facebook, καταγγέλλει ότι την απήγαγαν και κόντεψαν να τη στραγγαλίσουν ενώ βρισκόταν στο νησί της Κω.
«Είμαι ζωντανή από θαύμα. Ολοκλήρωσα τις διακοπές μου στο νοσοκομείο. Ελλάδα σε μισώ. Η
φτώχεια σε οδηγεί να κάνεις τρελά πράγματα. Με απήγαγαν και κόντεψαν να με στραγγαλίσουν. Ευτυχώς δε θυμάμαι τίποτα» γράφει στη σελίδα της στο facebook η άτυχη τουρίστρια που βρέθηκε αιμόφυρτη και ημίγυμνη στην Αρχαία Αγορά το περασμένο Σάββατο.
Ολα συνέβησαν την περασμένη Παρασκευή όταν η Κιάρα πήγε σε δείπνο με ανθρώπους που γνώρισε στο νησί, ωστόσο, αρκετές ώρες αργότερα βρέθηκε από διερχόμενους αιμόφυρτη, ημίγυμνη με τραύματα στο πρόσωπο.
Η 37χρονη δεν θυμάται τίποτα από όσα συνέβησαν ενώ με την υπόθεση ασχολείται η τοπική αστυνομία.
Η Μπόφο αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στην Ιταλία, ενώ περιμένει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για να διαπιστωθεί εάν υπέστη σεξουαλική κακοποίηση, ενώ το μόλις ανάκτησε τις αισθήσεις της το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να στείλει μήνυμα στον πατέρα της πως «Μπαμπά, είμαι καλά. Αλλά ήθελαν να με πνίξουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...