Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Έδιωξαν ακόμα και τον συνήγορο του Άκη...

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ: "ΖΟΥΓΚΛΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ"...

"Τελειωμένος" από καιρό ο Άκης, αλλά και οι δικαστές δείχνουν να μην κρατιούνται να του ρίξουν μερικές δεκάδες χρόνια φυλακή ακόμα πέρα από την οκταετή κάθειρξη για το πόθεν έσχες.
Κατά τη διάρκεια της απολογίας του η εισαγγελέας της έδρας Γεωργία Αδειλίνη ρώτησε τον
πρώην υπουργό για τα «αμαρτωλά λεφτά» με τα οποία αγοράστηκε το ακίνητο της κόρης του Αρετής Τσοχατζοπούλου.
Ο κ. Τσοχατζόπουλος αντέδρασε έντονα υποστηρίζοντας ότι δεν μπορεί να λέγονται τέτοιες εκφράσεις, ότι δεν υπάρχουν αμαρτωλά λεφτά και ότι η κόρη του αγόρασε το σπίτι από ιδιώτη.
Εντονη υπήρξε και η αντίδραση του συνηγόρου του Ακη κ. Παγουρόπουλου ο οποίος κατήγγειλε την έδρα ότι δεν μπορεί να μιλά για «αμαρτωλά χρήματα» αφού δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και δεν έχει αποδειχθεί η ύπαρξη «αμαρτωλών χρημάτων» και ότι υπάρχει ειλημμένη απόφαση.
Στον ισχυρισμό αυτό του συνηγόρου ο πρόεδρος του δικαστηρίου διέταξε να ... αποβληθεί της αιθούσης ο κ. Παγουρόπουλος με συνοδεία αστυνομικών. «Πού είναι η φρουρά;» φώναζε ο πρόεδρος.
Στο επεισόδιο παρενέβη και ο κ. Λυκουρέζος ο οποίος είπε ότι τόσο χρόνια στα δικαστήρια δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. «Ο πρόεδρος να βγάζει από την αίθουσα συνήγορο συνοδεία αστυνομικής φρουράς. Μιλώ με την πείρα 52-53 ετών, είπε. Ο πρόεδρος έχει υποχρέωση νηφαλιότητας».
Πρόεδρος: "Δεν θα το κάνετε ζούγκλα εδώ μέσα, τη Βουλή μπορεί να την έχετε κάνει..."
Παρέμβαση έκανε και ο κ. Θεόδωρος Μαντάς, συνήγορος, μοναδικός εκπρόσωπος του ΔΣΑ. Ο πρόεδρος, στη συνέχεια, ζήτησε συγνώμη, είπε ότι δεν έχει κανένα παράπονο, και μπορεί ο συνήγορος να επανέλθει στην αίθουσα.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...