Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Διοικητής Α.Τ. Ολυμπιακού Χωριού: Και που ξέρετε ότι ο σκύλος δεν το ‘θελε; – Αυτόν τον πληρώνουμε;



dog
Την Τετάρτη στις 12:00 στο κτίριο 7 θα δικαστεί τελικά ο Πολωνός, που κατηγορείται για τον βιασμό μιας σκυλίτσας το περασμένο Σάββατο στην περιοχή των Θρακομακεδόνων στο Ολυμπιακό Χωριό. Τον δράστη εντόπισε η Αστυνομία αφού τους υπέδειξε το που μένει η ομάδα των εθελοντών που
μαζί με την Μάρθα Πουλτίδου παλεύουν για την σωτηρία των ζώων που κακοποιούνται.
Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στη σύλληψη του αφού οδηγήθηκε στο Α.Τ. του Ολυμπιακού Χωριού όμως σήμερα όπως η κα Πουλτίδου εξήγησε στο zoosos.gr οι φιλόζωες μέσα στην Ευελπίδων και όλοι οι παρευρισκόμενοι ήρθαν αντιμέτωποι με τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος που τους είπε: «και που ξέρετε ότι ο σκύλος δεν το ‘θελε; Μαζευτήκατε εδώ όλες οι κακογαμημένες της Αθήνας!».
Ο άνδρας, ο οποίος συνελήφθη, είπε χθες στους αστυνομικούς ότι πήρε τον σκύλο για να τον βγάλει βόλτα, αλλά αρνήθηκε ότι τον βίασε. Καταπέλτης ήταν η κατάθεση της κτηνιάτρου Νατάσας Καλογεροπούλου που εξέτασε το σκυλί. Η εξέταση DNA που διατάχθηκε να γίνει από την Εισαγγελία θα δώσει την απάντηση σχετικά με το αν το ζώο βιάστηκε και αν αυτός που άρπαξε το σκυλί το κακοποίησε σεξουαλικά.
Σήμερα πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στα δικαστήρια και αποδοκίμασε με έντονο τρόπο, ύβρεις και χαρακτηρισμούς τον συγκεκριμένο, τον οποίο και φυγάδευσαν άνδρες των ΜΑΤ. O 53χρονος δεν αφέθηκε ελεύθερος μετά την αναβολή καθότι έχει καταδικαστικές αποφάσεις ανεκτέλεστες γι’ αυτό και κρατείται στο Α.Τ. Ολυμπιακού Χωριού μέχρι να δικαστεί.
Σχόλιο: Αυτόν το διοικητή τον πληρώνουμε;
Απάντηση : Αμέεεε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...