Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Ζητάει και τα ρέστα ο ΟΑΣΑ για τον τραγικό θάνατο του 19χρονου!

Σε μια πολιτισμένη χώρα, μετά από ένα τέτοιο περιστατικό, ο αρμόδιος υπουργός θα αναλάμβανε προσωπικά τη διαδικασία έρευνας για το συμβάν. Και ο αρμόδιος οργανισμός θα εξέδιδε ανακοίνωση δηλώνοντας οδύνη. Στη μνημονιακή Ελλάδα, ο ΟΑΣΑ ζητάει και τα ρέστα!

Καμαρώστε ανακοίνωση:..


Στο Τρόλεϋ της γραμμής 12 Αθήνα-Περιστέρι και περί ώρα 22:00, στη στάση Αγ. Αντώνιος, εισήλθε ο ελεγκτής Ν.Π. για να κάνει το νόμιμο έλεγχο εισιτηρίων. Ο επιβάτης Αθανάσιος Καναούτης ετών 19 , κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι δεν είχε εισιτήριο και ο ελεγκτής, ως ήτο υποχρεωμένος, ζήτησε τα στοιχεία του για να του κόψει το επιβαλλόμενο νόμιμο πρόστιμο. Ο επιβάτης αρνήθηκε άρχισε να φωνάζει και να υβρίζει και αμέσως και όλως αιφνιδίως επετέθη στον ελεγκτή , χειροδικώντας με γροθιές και κλωτσιές. Του έσπασε τα ματογυάλια , φώναζε και ήτο σε έξαλλη κατάσταση".

Είδατε σιγουριά; Οχι "σύμφωνα με τον ελεγκτή", αλλά έτσι, σα γεγονός. Δηλαδή, οι κύριοι του ΟΑΣΑ έκαναν ΕΔΕ, εξέτασαν μάρτυρες και έβγαλαν και συμπέρασμα. Κανονικό δικαστήριο, δηλαδή. Μόνο που αυτοί δίκασαν και καταδίκασαν το νεκρό παιδί... Και ποιον ρωτήσατε ρε καλόπαιδα; Ο νεκρός δε μπορεί να μιλήσει. Μόνο τον ελεγκτή ρωτήσατε; Να μας πείτε και άμεσα!
Στο επεισόδιο παρενέβη αμέσως ένας επιβάτης ηλικίας περίπου 35 ετών για να συγκρατήσει τον εξαγριωμένο νεαρό επιβάτη. Ο νεαρός σε έξαλλη κατάσταση επετέθη και σε αυτόν και τον χτύπησε γρονθοκοπώντας τον".

Επειδή οι πληροφορίες είναι ακριβώς ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ, ποιο είναι το όνομα του επιβάτη αυτού; Να τον ρωτήσουμε και εμείς τι έγινε.

"Εντός ολίγον λεπτών η κατάσταση είχε κάπως καταλαγιάσει με την παρέμβαση και των υπολοίπων επιβατών και ο ελεγκτής παρά την ταραχή του και την σύγχυση του από τον ξυλοδαρμό που είχε δεχτεί , είπε στον νεαρό επιβάτη, σε ήρεμο τόνο να μην κατέβει από το Τρόλεϋ , αλλά να ακολουθήσει μέχρι το τέρμα για να έρθει η αστυνομία και να δοθούν οι ανάλογες εξηγήσεις και διευκρινήσεις. Και ενώ τα πράγματα φαίνονταν ότι είχαν ηρεμήσει και το Τρόλεϋ ήταν εν κινήσει με κλειστές τις πόρτες (γιατί αν δεν είναι απολύτως κλειστές οι πόρτες το Τρόλεϋ δεν μπορεί να κινηθεί) και κατευθυνόταν προς την στάση ''Δημαρχείο'', 70 - 80 μέτρα πριν την στάση ο νεαρός παραβίασε βίαια την μεσαία πόρτα του Τρόλεϋ και πήδηξε από το όχημα στο οδόστρωμα , ενώ αυτομάτως ακινητοποιήθηκε το όχημα (διότι με την παραβίαση της πόρτας λειτούργησε αμέσως το αυτόματο σύστημα ασφαλείας που ακινητοποιεί το όχημα στην περίπτωση που ανοίξει κάποια πόρτα)".

Παραβίασε την πόρτα; Με λοστό; Με ΤΝΤ; Με τί ρε χαρτογιακάδες;

"Συνέπεια της αψυχολόγητης αυτής κινήσεις του νεαρού επιβάτη ήτο ο σοβαρός τραυματισμός του".

Συνέπεια ήταν ο θάνατος του. Όπως και εσείς θανατώσατε την ορθογραφία. Αλλά φαίνεται ο... ορθογράφος υπάλληλος σας θα είναι σε άδεια.

"Στο τόπο του συμβάντος ήρθε αμέσως αστυνομία και ασθενοφόρο που παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, ο οποίος όπως πληροφορηθήκαμε σήμερα εξέπνευσε".

Α, ναι; By the way που λέμε. Από εκεί που έπρεπε να αρχίσετε, τελειώνετε. Τελειώνει όμως και η ατιμωρησία και ο αυταρχισμός. Ο κόσμος βράζει. Δεν ανέχεται, πια, κανέναν σαν εσάς. Ντροπή σας κύριοι να υπογράψετε ένα ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΗΜΑ για ένα νεκρό παιδάκι... Ελέγχεστε πλέον ΚΑΙ εσείς.
http://kafeneio-gr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...