Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Εξελίξεις στην υπόθεση αγοράς παπουτσιών “μιας χρήσεως” με 203 ευρώ από τον Γ. Παπανδρέου

 454
Θυμάστε τι γράφαμε πριν από μία εβδομάδα: «Να κυκλοφορείς σήμερα με 500ευρα στην τσέπη και για να αγοράσεις παπούτσια για να πας σε μια κηδεία, έστω κι αν είναι της πεθεράς σου, να δίνεις απλόχερα το 40% του ποσού αυτού για ν’ αγοράσεις παπούτσια!

Και το πιο δραματικό είναι εσύ να λειτουργείς έτσι, τη στιγμή που (καλώς ή κακώς) ο ελληνικός λαός
σε θεωρεί ως τον υπ’ αριθμόν ένα υπεύθυνο για το χάλι το δικό του και για του τόπου γενικότερα!

Πρωταγωνιστής σε αυτά τα απίστευτα δρώμενα (ποιος άλλος;) o πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος, προ οκταημέρου, λίγο πριν από την κηδεία της πεθεράς του μπήκε σε κατάστημα της οδού Μαιζώνος στην Πάτρα, αφήνοντας τον οδηγό του στο αυτοκίνητο, και αγόρασε ένα ζευγάρι μαύρα παπούτσια που κόστιζαν 203 ευρώ.

Μόλις τα δοκίμασε και «του έκαναν» έβγαλε το σπάνιο, αυτή την εποχή, χαρτονόμισμα από το πορτοφόλι του κι αναζήτησε και στην τσέπη του κέρματα των 3 ευρώ, ώστε να μην τον γεμίσουν «ψιλά» με τα ρέστα.
Τελικά η υπεύθυνη του καταστήματος, του έκανε «σκόντο» τα 3 ευρώ κι έτσι… καθάρισε με τα 200 και πήγε, εκεί που πήγε!».

Σαν να μην έφταναν αυτά, βρέθηκε άνθρωπος να αναλάβει το ρόλο του απολογητή του ΓΑΠ!

Πρόκειται για την πρώην πρόεδρο των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Αιγίου Μαρία Ξηρού που τα έβαλε με τους δημοσιογράφους τους οποίους αποκάλεσε «δημοσιο-κάφρους», επειδή αποκάλυψαν το γεγονός!
Θα έπρεπε όμως η εν λόγω κρατικοδίαιτη να ρωτήσει καλύτερα πως αισθάνθηκε η υπάλληλος του καταστήματος, την οποία ο Γιωργάκης κατάντησε να παίρνει 450 ευρώ το μήνα, βλέποντας το 500ευρο που κρατούσε ο πρώην πρωθυπουργός!

lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...