Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Ο Χατζηδάκης που δεν δέχεται τζαμπατζήδες...δίνει 120 εκατ.για το σύστημα συλλογής κομίστρου σε εταιρείες..


Πριν από δύο μήνες στην βουλή ο υπουργός Ανάπτυξης και Μεταφορών, Κωστής Χατζηδάκης, δήλωσε ότι, το υπουργείο και ο ίδιος προσωπικά «δεν θα κάνει κανέναν συμβιβασμό και καμία έκπτωση».
"Κι αυτό διότι μας ενδιαφέρει να περιορίσουμε τα ελλείμματα των συγκοινωνιών. Μας ενδιαφέρει όλοι
να είναι ίσοι απέναντι στο νόμο. Δεν μπορούμε να ανεχθούμε το φαινόμενο των τζαμπατζήδων" τόνισε χαρακτηριστικά...
Και τι σχεδιάζε παράλληλα ο τιτανοτεράστιος Χατζηδάκης...
Δημόσιο Διεθνή Διαγωνισμό με Κλειστή Διαδικασία με σκοπό ....την επιλογή Ιδιωτικού Φορέα Σύμπραξης για το Έργο: «Μελέτη, Χρηματοδότηση, Εγκατάσταση, Υποστήριξη Λειτουργίας, Συντήρηση και Τεχνική Διαχείριση ενός Ενιαίου Αυτόματου Συστήματος Συλλογής Κομίστρου (ΑΣΣΚ) για τις Εταιρείες του Ομίλου ΟΑΣΑ με ΣΔΙΤ» 
Αφορά τα ΜΜΜ (ΟΑΣΑ) και τον διαγωνισμό για το έξυπνο εισητήριο των 100 ευρώ. 
Αν ψάξετε για αυτό το θέμα θα δείτε πως τη δουλειά (τηλεματική) την πήρε ο Κόκκαλης αλλά κάπου ακούγεται ότι μπλέκεται μάλλον και ο Μπόμπολας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ποσό με το οποίο συμμετέχει ο ΟΑΣΑ που είναι η Αναθέτουσα Αρχή....
Μόνο 120 εκατ. ευρώ θα πληρώσουμε...για να πάρουν την δουλειά οι ημέτεροι...

Άρθρο 3: Προϋπολογισμός - Χρηματοδότηση


    1. α) Η Αναθέτουσα Αρχή θα συμμετέχει στην χρηματοδότηση του κόστους κατασκευής, με την καταβολή ποσού που θα ανέρχεται κατ’ ανώτατο ποσοστιαίο όριο στο 48 % της κατασκευαστικής αξίας του ΑΣΣΚ, με ανώτατο χρηματικό ποσό δημόσιας συμμετοχής τα τριάντα εκατομμύρια ευρώ (30.000.000 €), μέσω του ΠΔΕ ή άλλης πηγής εθνικής δημόσιας ή /και κοινοτικής χρηματοδότησης. Η καταβολή της συνεισφοράς της Αναθέτουσας Αρχής θα γίνει τμηματικά, ανάλογα με την πρόοδο του Έργου, όπως θα προσδιορισθεί ειδικότερα στην Διακήρυξη της Β’ Φάσης και στο Σχέδιο Σύμβαση Σύμπραξης.

      β) Η Αναθέτουσα Αρχή, μετά από την έναρξη λειτουργίας θα καταβάλει στην ΑΕΕΣ πληρωμές διαθεσιμότητας, μέσω του ΠΔΕ, που έχουν ενδεικτικά εκτιμηθεί σε καθαρά παρούσα αξία, στο ποσό των ενενήντα εκατομμυρίων ευρώ (90.000.000 €), πλέον Φ.Π.Α. συμπεριλαμβανομένου του κόστους ασφάλισης και αντικατάστασης του κύκλου ζωής των συστημάτων και υποδομών του Έργου, σύμφωνα με όσα θα αναφέρονται ειδικότερα στο Σχέδιο Σύμβασης Σύμπραξης,
Αυτά κάνει ο κ. Ανάπτυξη...Ο Χατζηδάκης που δεν δέχεται τζαμπατζήδες...που οδηγεί τον κόσμο σε ανέχεια, απόγνωση και αυτοκτονίες.. 
Που ονειρεύεται το κόσμο στα παγκάκια να τρώει σοκολατίτσα  (όπως είχε πει στην βουλή) και την ίδια στιγμή δίνει 120 εκατ. για το σύστημα συλλογής κομίστρου σε εταιρείες..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...