Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Χάνουμε την Ελλάδα μέσα από τα χέρια μας. Ξένοι νταβατζήδες στην πατρίδα μας



Ξένοι νταβατζήδες στην πατρίδα μας


Αν αύριο ο Στουρνάρας δεν βρει το κουράγιο να πει «όχι» στις εκβιαστικές απαιτήσεις της Τρόικα τότε διάφοροι Γερμανοί, Ολλανδοί, Αυστριακό και Φίλανδοι νταβατζήδες που θα τοποθετηθούν στις ελληνικές τράπεζες και τα ελληνικά πιστωτικά ιδρύματα, θα αποφασίζουν ποιες ελληνικές επιχειρήσεις θα πεθάνουν ή θα σβήνουν ή θα ξεπουλιούνται για ένα κομμάτι ψωμί. Ποιοι θα μπορούν να παίρνουν τραπεζικά δάνεια και να βάλουν ένα κεραμίδι στο σπίτι τους και πότε θα πληρώνονται κρατικά χρέη προς ιδιώτες μέσω τραπεζών, κ.ά.
Αύριο στο Eurogroup και έχοντας φέρει την Ελλάδα ήδη σε κατάσταση ασφυξίας επίτηδες με τις καθυστερήσεις της έκθεσης της Τρόικα οι Βρυξέλλες θα απαιτήσουν για αυτή την καταραμένη δόση των 31,5 δις ευρώ που έχουμε ανάγκη να περάσει στην ελληνική πλευρά την εξής διαλυτική απόφαση για την εθνική μας ανεξαρτησία:
Ξένοι επίτροποι των δανειστών μας θα εγκατασταθούν με υπερεξουσίες στις ελληνικές τράπεζες και θα έχουν τον τελικό λόγο για τη χορήγηση τραπεζικών δανείων.
Δηλαδή ο κάθε Φον φούφουτος που έχει πει και ο γίγαντας Θεόδωρος, θα αποφασίζει ποια ελληνική επιχείρηση θα ζήσει ή θα επιβιώσει, ποιος επιχειρηματίας θα τα χάνει όλα για δάνεια μερικών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και ποιοι θα είναι οι μεγάλοι «τυχεροί» και «προστατευόμενοι» των ξένων νταβατζήδων μας με το αζημίωτο βεβαίως - βεβαίως.
Ο ίδιος Φον φούφουτος θα ετοιμάζει έτσι για ξεπούλημα σε ξένους αγοραστές μπιρ παρά που λένε οι Τούρκοι ελληνικές επιχειρήσεις, εταιρίες, βιομηχανίες και βιοτεχνίες που θα αποκλείουν από τραπεζικές χρηματοδοτήσεις.
Χάνουμε την Ελλάδα δηλαδή μέσα από τα χέρια μας αν ο Έλληνας υπουργούς Οικονομικών ,κ. Γιάννης Στουρνάρας (δηλαδή ουσιαστικά ο Έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ) δεν βρει αύριο το κουράγιο να πει επιτέλους ένα ελληνικό πατριωτικό «όχι» στο Eurogroup.


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...