Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Κάλπες Δημοψηφίσματος, σε Παγκράτι, Εξάρχεια, Κολωνό, Ελευσίνα, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Αίγιο. Να φύγουν Τρόικα ΔΝΤ.



Το δυναμικότερο και ειρηνικότερο Κίνημα ανατροπής του ανίκανου πολιτικού συστήματος και διεξόδου από την κρίση, αναπτύσσεται αργά αλλά σταθερά σε ολάκερη τη χώρα. Μακριά και πέρα από αριστεροδέξια διλλήματα, εργατοπατερισμούς, επαναστατικές γυμναστικές και φανφάρες των κομμάτων.

Κάλπες δημοψηφίσματος για να αποφασίσει ο Ελληνικός Λαόs, να φύγει ή να μείνει το ΔΝΤ και η Τρόϊκα και το πέρασμα από την κομματοκρατία στην Άμεση Δημοκρατία, στήνονται:

1. Στο Παγκράτι: Το Σάββατο 17 Νοεμβρίου, στο Άλσος Παγκρατίου και ώρες από 12 το μεσημέρι έως τις 3 μ.μ.

2. Στο Παγκράτι: Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, στην πλατεία Δεληολάνη και ώρες από 12 το μεσημέρι έως τις 3 μ.μ.

3. Στα Εξάρχεια: Την Τρίτη 20 Νοεμβρίου, μπροστά στη Δ΄ΔΟΥ Αθηνών, Κωλέτη 14 Α και ώρες από τις 10 το πρωί έως τις 1:30 μ.μ.

4. Στην Ελευσίνα: Την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, μπροστά στη ΔΟΥ Ελευσίνας και ώρες από τις 10 το πρωί έως τις 1:30 μ.μ.

5. Στον Κολωνό, στον Συνεταιρισμό Αλληλέγγυον, Αγίας Σοφίας 50, από Δευτέρα 19 Νοεμβρίου και καθημερινά εκτός Κυριακής, από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

6. Στο Αίγιο, στον Συνεταιρισμό Αλληλέγγυον, στην οδό Εισοδίων 50, κοντά στον Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου της πόλης του Αιγίου, από Δευτέρα 19 Νοεμβρίου και καθημερινά εκτός Κυριακής, από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

7. Στο Ηράκλειο, από Δευτέρα 19 Νοεμβρίου και σε σημεία που θα ανακοινωθούν από τον Πυρήνα του Πατριωτικού Μετώπου Ηρακλείου Κρήτης.

8. Στο Ρέθυμνο, από Δευτέρα 19 Νοεμβρίου και σε σημεία που θα ανακοινωθούν από τον Πυρήνα του Πατριωτικού Μετώπου Ρεθύμνου.

Υπενθυμίζουμε πως στους πολίτες που ψηφίζουν διανέμεται ενημερωτικό φυλλάδιο το οποίο απαντά στο ερώτημα τι είναι η Άμεση Δημοκρατία:

1. Ο πολίτης ψηφίζει και ανακαλεί όποτε κρίνει σκόπιμο όλους τους πολιτικούς με δημοψήφισμα (π.χ. παύση του Σαμαρά από το πρωθυπουργικό αξίωμα).

2. Ο πολίτης ακυρώνει οποιοδήποτε νόμο, ακόμα και το Σύνταγμα της χώρας με δημοψήφισμα και παράλληλα νομοθετεί αν το κρίνει σκόπιμο (π.χ. μεταναστευτικό πρόβλημα, υπογεννητικότητα).

3. Ο πολίτης δικάζει στα ορκωτά δικαστήρια όλων των ειδών για εγκλήματα και αποφασίζει για τις ποινές (π.χ. δικάζει και καταδικάζει τους ενόχους για το χρέος).

4. Ο πολίτης υπερασπίζεται την ασφάλεια της γειτονιάς του.

5. Ο πολίτης υπερασπίζεται την ασφάλεια του έθνους.

6. Προστατεύονται τα ατομικά και συλλογικά δικαιώματα των πολιτών. (π.χ. απαγορεύεται η προσαγωγή σε αστυνομικό τμήμα χωρίς απαγγελία κατηγορίας. Απαγορεύεται η επιβολή ηλεκτρονικής ταυτότητας κλπ).

7. Το εθνικό νόμισμα ελέγχεται από την κεντρική τράπεζα της Ελλάδας.

Ένα ακόμη ερώτημα που θέτουν οι πολίτες, είναι το «και μετά το Δημοψήφισμα τι κάνουμε;». Η απάντηση είναι ότι βαδίζουμε στο πετυχημένο ειρηνικό πρότυπο της Ισλανδίας και προχωρούμε σε γενικές εκλογές, με βάση το Σύνταγμα Άμεσης Δημοκρατίας, ψηφίζοντας τα όργανα που αυτό προβλέπει. (Αναλυτικά δείτε το Σύνταγμα στο www.pamet.gr).

Το Πατριωτικό Μέτωπο, προχωρά παράλληλα στη διανομή καλπών και ψηφοδελτίων σε ολάκερη την Ελλάδα, έτσι ώστε οι πολίτες να γνωρίσουν τι σημαίνει Άμεση Δημοκρατία και πέρασμα όλων των μορφών εξουσιών σε αυτούς. Καλεί λοιπόν όλους τους Πολίτες και τα Κινήματα Πολιτών, από ολόκληρη την Ελλάδα, να επικοινωνήσουν με το Κίνημα, έτσι ώστε να τους σταλούν κάλπες και ψηφοδέλτια.

Έλληνες: Μην ξεχνάτε ούτε στιγμή πως η μόνη λύση στο αδιέξοδο που μας έχουν φέρει, είναι η Άμεση Δημοκρατία.

Πατριωτικό Μέτωπο

Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης


Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,
10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Προέδρου: 6980292626
http://www.pamet.gr
pametopo@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...