Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Είναι ο σοσιαλισμός ηλίθιε….



20121118-205514.jpg Η συμμορία των σοσιαληστών του πλανήτη δεν χάνει την ευκαιρία να θυμίζει την άμεση συγγένεια της με τον φασισμό, λόγω της κτηνώδους αδιαφορίας για την αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα των πολιτών. Τις αποδείξεις για την φασιστική τακτική του Παπανδρέου τις έχουμε παραθέσει σε προηγούμενο άρθρο που μπορείτε να ξαναδιαβάσετε εδώ.
Εντέλει ο Παπανδρέου δεν είναι μόνος. Κάθε κάθαρμα της περιβόητης “σοσιαλιστικής διεθνούς” κάνει ότι μπορεί για να διαλύσει την χώρα που διοικεί και να ταπεινώσει τον λαό.


Θυμάστε την σπουδή του Παπανδρέου, την ώρα που οργάνωνε το ξεπούλημα της χώρας, να περάσει το άθλιο λαθρονομοσχέδιο Ραγκούση. Ένα νομοσχέδιο που στοίχισε κάποια δις στην χώρα από την αύξηση της λαθρομετανάστευσης και του δουλεμπορίου (γέμισε όμως κάποιες σοσιαληστικές τσέπες).
Ε, εντέλει δεν φταίει ο Παπανδρέου, αλλά ο σοσιαλισμός!
Ο ανεκδιήγητος Ολάντ, την ώρα που ο νότος βράζει και οι τοκογλύφοι ετοιμάζουν επίθεση στην Γαλλία, όπως ακριβώς ο Παπανδρέου, ετοιμάζει ένα άσχετο νομοσχέδιο – έκτρωμα για την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια!
Το γεγονός προκάλεσε γιγαντιαίες διαδηλώσεις ακόμα και από συλλόγους ομοφυλοφίλων (που δεν πέφτουν στην παγίδα της δημιουργίας “κοινοτήτων” φασιστικού τύπου αλλά προτιμούν να λέγονται πολίτες). Δηλαδή ο γελοίος Ολάντ, δημιουργεί κοινωνική σύγκρουση από το πουθενά, που δυστυχώς οι Έλληνες γνωρίζουμε που αποσκοπεί.
Όταν ο αχυράνθρωπος Παπανδρέου συνομιλούσε κρυφά με το ΔΝΤ, οι Έλληνες απορούσαν για την σκοπιμότητα του λαθρονομοσχεδίου. Σήμερα γνωρίζουμε.
Ας ελπίσουμε να το καταλάβουν και οι Γάλλοι έγκαιρα και να στείλουν την σοσιαληστρική συμμορία σπίτι της.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...