Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΔΗΜΑΡΑΣ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ


Την Πέμπτη αναμένονται οι οριστικές αποφάσεις του Πανελλήνιου Αρματος Πολιτών για το εάν θα προχωρήσει σε συνεργασία με άλλα πολιτικά σχήματα, ενόψει των εκλογών. Οπως είπε ο πρόεδρος του κόμματος Γιάννης Δημαράς στον Real, «η επιθυμία συνεργασίας με τους...
αντιμνημονιακούς χώρους δεν έχει σταματήσει εδώ και 10 μήνες. «Από 'κει και πέρα», πρόσθεσε, «αν δεν βρεθούν πέντε - 10 σημεία κοινής σύμπτωσης και αναφοράς, δεν μπορώ να πω ότι έχω συμφωνήσει με οποιονδήποτε».
Ο κ. Δημαράς σημείωσε ότι το Αρμα Πολιτών ετοιμάζεται να κατέβει στις εκλογές με αντιπροσώπευση σε όλη τη χώρα. «Είναι έτοιμο με ένα δυναμικό που μας έχει τιμήσει εδώ και 1,5 χρόνο», πρόσθεσε.
Αναφερόμενος στις συζητήσεις που γίνονται με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο κ. Δημαράς δήλωσε ότι με τον Πάνο Καμμένο τον συνδέει πολύχρονη φιλία και τόνισε πως «η κοινωνική σχέση υπάρχει, οι ανταλλαγές πολιτικών απόψεων θα γίνονται έτσι κι αλλιώς».
Οπως διευκρίνισε, πάντως, «αυτό δεν συνηγορεί ότι μπορεί να έχει καταλήξει ή ο Πάνος ή εγώ σε μία απόφαση πολιτική, που θα είναι καθοριστική για τη συνέχεια του χώρου που εκπροσωπεί ο κ. Καμμένος ή του χώρου που εκπροσωπώ εγώ».
Από την πλευρά του ο Κώστας Μαρκόπουλος, που προσχώρησε πρόσφατα στους Ανεξάρτητους Ελληνες, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, δεν απέκλεισε συνεργασία με το Αρμα Πολιτών, λέγοντας ότι «η συζήτηση πάει πάρα πολύ καλά».
Αναφερόμενος ειδικά στο Γιάννη Δημάρα, τόνισε ότι πρόκειται «για μια ελεύθερη φωνή, μια φωνή της κοινής λογικής, με κοινωνικές και πολιτικές ευαισθησίες».
«Ξέρω ότι είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος κι εκείνος έσπασε τις αλυσίδες της κομματικής του υποχρέωσης. Τον τιμώ γι' αυτό, είναι δική του απόφαση. Θα συνεχίσω να τον τιμώ, ό,τι απόφαση κι αν πάρει. Μακάρι να ενώσει τις δυνάμεις μαζί μας», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...