Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

"Ανεπιθύμητο" χαρακτηρίζουν τον Τόμσεν οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες"


ΑΚΟΥΣΤΕ: "Διάβαζα πριν από λίγο ότι το οικονομικό πρόγραμμα της Ν.Δ. θα το ανακοινώσει ο Πόλ Τόμσεν. Το διάβασα και στεναχωρήθηκα, με ποιά έννοια, ότι έχουν επιτρέψει ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., να τακτοποιούν τα του οίκου μας ανεπιθύμητα πρόσωπα όπως είναι ο Πόλ Τόμσεν... Η Ελλάδα σήκωσε τα χέρια ψηλά. Ότι δεν κάναμε το '40, το κάναμε το 2010...", δήλωσε νωρίτερα, μιλώντας στο "Marconi Radio 96,1 F.M." του Βόλου και στην εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα" του Αντώνη Κουμιώτη, ο.....
εκπρόσωπος Τύπου των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" Τέρενς Κουίκ.

Ο κ. Κούικ, ερωτηθείς για το ζήτημα των Κέντρων Υποδοχής Μεταναστών, αναρωτήθηκε, "Όλο αυτό το καιρό, αυτά τα δύο χρόνια μνημονίου - μνημονίου - μνημονίου, γιατί ποτέ κανείς δεν έθεσε ευθέως σε όλο εκείνο το κονκλάδιο των τοκογλύφων συνομιλητών μας και ένα θέμα το οποίο επίσης έχει γονατίσει σε πολύ σημαντικό βαθμό την Ελλάδα;" και συνέχισε, "Κανέις, κανείς δεν πήγε να πει στην Μέρκελ ότι δεν μπορεί η Ελλάδα να είναι χωματερή των λαθρομεταναστών. Εννοώ επάνω στην διαπραγμάτευση. Να κάνεις διαπραγμάτευση και κάτι να κερδίζεις. Αλλά ποιά διαπραγμάτευση, σε τί διαπραγματεύτηκε η Ελλάδα; Η Ελλάδα σήκωσε τα χέρια ψηλά. Ότι δεν κάναμε το '40, το κάναμε το 2010".

Τέλος, έδωσε δύο ειδήσεις, πρώτον ότι ο πρόεδρος των "Ανεξαρτήτων Ελλήνων" Πάνος Καμμένος το Σαββατοκύριακο θα βρεθεί στην Κύπρο και δεύτερον ότι την Δευτέρα θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των κεντρικών γραφείων του κόμματος, που βρίσκονται επί της Λεωφόρου Συγγρού.

Ακούστε τις σχετικές του δηλώσεις:


http://www.e-volos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...