Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ


Τη διεξαγωγή κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας για τα όσα συμβαίνουν στον πεζόδρομο της οδού Μασσαλίας δίπλα στη Νομική (διακίνηση, εμπορία και χρήση ναρκωτικών, παράνομο εμπόριο κ.λπ.) ζήτησε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες από την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικείου Αθηνών Ελένη Ράικου. Ο πρόεδρος του...
Νομικού Τμήματος της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Θ.Φορτσάκης, όπως και πολλά μέλη του Διδακτικού Επιστημονικού Προσωπικού (ΔΕΠ) της Νομικής Σχολής, κατέθεσαν πριν λίγες ημέρες μηνυτήρια αναφορά για τα όσα συμβαίνουν γύρω από τη Νομική.

Κατόπιν αυτών, ο κ.Τέντες παρήγγειλε στην κ. Ράικου να διεξαχθεί κατεπείγουσα έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τελούνται αυτεπάγγελτα διωκόμενα εγκλήματα και στην περίπτωση αυτή, οι υπαίτιοι να οδηγηθούν στο Αυτόφωρο.

Παράλληλα, ζήτησε να ερευνηθεί εάν διαπράττεται οποιοδήποτε άλλο έγκλημα, προκειμένου να ασκηθούν οι σχετικές ποινικές διώξεις.

Τέλος, ο κ. Τέντες ζητάει από την προϊσταμένη τής Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, να λάβει τα ενδεικνυόμενα εκείνα μέτρα για τη διαρκή αποκατάσταση της νομιμότητας στο συγκεκριμένο χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...