Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΙΔΟΥ ΟΙ "ΕΦΙΑΛΤΕΣ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Που απευθύνονται; Σε βλάκες;

γράφει ο αρίσταρχος

«Εκλογές από του χρόνου και βλέπουμε, ο λαός εκπροσωπείται μέσω της Βουλής που εξέλεξε, η οποία δικαιούται να ορίζει κυβερνήσεις μέχρι να λήξει η θητείας της». Τάδε έφη ο ...
πολυπράγμων Γεωργιάδης.
Στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας ζούμε, ο καθένας λέει ότι του κατέβει. Άραγε πως νιώθει ο κύριος αυτός; Σαν πραίτορας σε Ρωμαϊκή κυβέρνηση;.
Από πού αντλεί το δικαίωμα να λέει πότε θα γίνουν εκλογές; Και ποιος λαός τον εξέλεξε να μας κυβερνάει; Τέτοια βλέπει από την θέση που τούδωσαν οι άλλοι μπαγαπόντηδες για να εξυπηρετηθούν τα δόλια σχέδιά τους.
Δεν μας φτάνουν αυτά που μας συμβαίνουν με τους άχρηστους που μας κυβερνούν , θα πρέπει να ανέχονται τ’ αυτιά μας και να υποφέρει η καρδιά μας με τις βλακείες του κάθε Άδωνι.
Ακολουθεί ο αρχηγός του(ο λαλίστατος Αϊβαλιώτης χάθηκε, που είναι;) “Δεν θ’ αφήσω την Ελλάδα να χρεοκοπήσει” .
Και ποια είναι η Ελλάδα, κύριε αρχηγέ του ΛΑΟΣ που δεν θα αφήσεις να χρεοκοπήσει; Οι χίλιοι, δέκα χιλιάδες επώνυμοι λεφτάδες με την μισή Ελλάδα για περιουσία τους; Οι υπόλοιποι Έλληνες που τους έχετε χρεοκοπήσει με την αδυναμία σας για κυβέρνηση, τι είναι; 3εκατ. ζουν στο όριο της πείνας. Καλά, αυτοί χρεοκόπησαν νωρίς. Άστους, καμένα χαρτιά είναι.
Γνωστή βέβαια η ρήση “Αν δεν φάω εγώ το κρέας, κόκκαλο για σένα δεν έχει”. Μ’ αρέσει που βγαίνεις στο γυαλί με φόντο τον Αϊ-Γιώργη. Ξέρεις τι θα πει Χριστιανός; Ακούσατε ποτέ για την επί του όρους ομιλία; Τα χρησιμοποιείς μόνο στα ευφυολογήματά σου και δεν αποτελούν απάντηση, πίστεψέ με. Και μην μου πεις πως δεν κυβέρνησες. Επηρέασες με τις ψήφους σου κρίσιμες καταστάσεις. Άλλωστε τελευταία είσαι ο μπαλαντέρ του μένω, φεύγω. Ανάλογα.
Όλοι οι πολιτικοί αποφεύγουν τις εκλογές, όπως ο διάολος το λιβάνι. Αυτή την στιγμή της παραφροσύνης, της υστερίας, του δοσιλογισμού όλοι σας, χωρίς καμία απολύτως έγκριση από τους κατοίκους αυτού του τόπου, κάνετε ότι σας πουν οι αεριτζήδες τζογαδόροι του χρήματος. Και το κάνετε για να σώσετε εαυτούς και συγγενείς. Να εξασφαλίσετε την αέναη ισχυρή παρουσία σας εδώ σ’ αυτόν τον ματωμένο βράχο χωρίς να σκέπτεστε τον πόνο που σκορπάτε γύρω σας.
Και πλακώνεστε για το ποιος θα πάρει την εξουσία. Δες, ακόμη κι ο Καστανίδης θέτει υποψηφιότητα για αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Τόσοι πολλοί υποψήφιοι σ’ ένα κόμμα που έγινε απόκομμα χωρίς μέλλον. Και έναν αποτυχημένο πρόεδρο(άραγε οι συνεργάτες του τι είναι;) που δεν παραιτείται, για ξαναβγεί στην Σοσιαλιστική Διεθνή πρόεδρος μπας και την σκαπουλάρει.
Μα καλά, αυτή η ριμάδα η πατάτα που καίει, υποτίθεται, πως θα την πάρετε στα χέρια σας; Δεν σας φοβίζει; Δεν σας τρομάζει; Αντίθετα, απ’ ότι φαίνεται σας θέλγει. Και ‘γω συνειρμούς κάνω, και τι να πιστέψω.
Αβίαστα βγαίνει το συμπέρασμα, νομίζω για τους περισσότερους από εμάς.
Είστε ανίκανοι και υπολογιστές αλλά και κουτοπόνηροι με το να μπαίνετε σε σελοφάν προστασίας για τις εγκληματικές σε βάρος του λαού αδυναμίες σας.
Ως πότε;
ΥΓ. Αν νομίζετε πως υπερβάλλω κάντε ένα απλό πείραμα. Μπείτε σ’ ένα καφενείο νέων, άνεργων, με δύο και τρία τρανταχτά πτυχία. Κάντε διαλογική συζήτηση, αν μπορείτε, και εξηγήστε τους ποιος και γιατί σκότωσε τα όνειρά τους. Δώστε τους να καταλάβουν πως η Off Shore κυβέρνηση που κάνατε, τους αντιπροσωπεύει και πρέπει να της έχουν εμπιστοσύνη, κατά πως λέει και ο Άδωνις.
filologos10.wordpress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...