Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Το αηδιαστικό πρόσωπο των βιαστών της χώρας: Ο “ξέρεις ποιός είμαι εγώ ρε;” Κουλούρης πήγε να δολοφονήσει αστυνομικό αλλά το καθεστώς Παπανδρέου τον άφησε ελεύθερο!

Η φασιστική εξουσία που λυμαίνεται την Ελλάδα σε κάθε επίπεδο ξαναχτύπησε.
Από τον δρόμο και την καθημερινότητα μέχρι την Εθνική ανεξαρτησία και την παράδοση κυριαρχίας, τα φασιστόμουτρα του εκσυγχρονισμού είναι εκεί. Για να ασελγήσουν και να προδώσουν.

Διαβάστε το χθεσινοβραδινό περιστατικό που διαδραματίστηκε στο κέντρο της Αθήνας.
Εάν γινόταν σε κάποια πολιτισμένη χώρα, π.χ. Αμερική, ο κύριος αυτός θα βρισκόταν στο νεκροτομείο με καμμια΄20αριά κουμπότρυπες για τις οποίες δεν θα γινόταν ούτε ΕΔΕ.
Εδώ όμως έχουμε κατοχή…
To επεισόδιο σημειώθηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στη συμβολή των οδών Καλλιρόης και Βουλιαγμένης, όταν ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Κίμων Κουλούρης ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του αναγκάστηκε να σταματήσει μετά από σήμα των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ. Το αποκάλυψε το “Πρώτο Θέμα”.
Στις 23:30 μ.μ συγκεκριμένα, αστυνομικοί της ομάδας Δίας αντιλαμβανόμενοι ένα αυτοκίνητο να παραβιάζει τα κόκκινα φανάρια στο ύψος του Καλλιμάρμαρου προσπάθησαν να το ακινητοποιήσουν.
Στη συνέχεια αυτού,  κι ενώ οι αστυνομικοί επιχειρούσαν να εξηγήσουν στον πρώην υπουργό ότι όφειλε να δηλώσει τα στοιχεία του, δέχθηκαν φραστική «επίθεση» από τον κ. Κουλούρη, ο οποίος λίγο μετά έβαλε πρώτη, πάτησε γκάζι και παρέσυρε τον 25χρονο αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ τραυματίζοντάς τον στα πόδια.
Ο άτυχος (ποιός άτυχος ρε κρετίνοι; έχασε στην πάρταόλα;) αστυνομικός διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, ενώ ο Κουλούρης οδηγήθηκε στην Τροχαία Καισαριανής.
Οι πληροφορίες θέλουν τον πρώην υπουργό να έχει αφεθεί ελεύθερος...
λινκ

2 σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...