Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Το (αποδεκατισμένο) ΠΑΣΟΚ στα κάγκελα> Ο Παπαδήμος για το μόνο που αγωνιά είναι να φθάσει με ασφάλεια το δαχτυλίδι από τον Παπανδρέου στον Βενιζέλο.



Η αίσθηση ότι ο Παπαδήμος επιχειρεί  συνειδητά να κερδίσει  κυβερνητικό χρόνο με μοναδικό στόχο να παραδώσει ομαλά ο Παπανδρέου το ΠΑΣΟΚ στον Βενιζέλο, έχει βγάλει στα κάγκελα κορυφαία στελέχη του κινήματος.
Ακόμη και οι πιο φανατικοί υποστηρικτές του ΓΑΠ δεν μπορούν  να αποκλείσουν πλέον το ενδεχόμενο μια και ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ δυστυχώς μας έχει συνηθίσει σε μυστικά και ψέματα.
Όσο για τον ίδιο τον Παπαδήμο, είναι πολύ λογικό ο Βενιζέλος να του έχει υποσχεθεί ότι θα τον
προτείνει ξανά για επικεφαλής της συγκυβέρνησης σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας.

Αυτή η σιωπηλή συμφωνία έγινε έγκαιρα αντιληπτή από τους Χρυσοχοίδη, Λοβέρδο, Ραγκούση  κι  άλλα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ που είναι έξαλλοι με τον Παπανδρέου ενώ στο μεταξύ έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν διάφορα σενάρια με ατάκες όπως
-Μόνο εγώ μπορώ να σου εγγυηθώ, ότι δεν θα έχεις την τύχη του Καντάφι 
Ο Παπανδρέου ο οποίος έχει κάθε δικαίωμα να είναι ξανά υποψήφιος για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ, οφείλει  να μιλήσει με ειλικρίνεια στους πολίτες σε μια κολασμένη συγκυρία για τη χώρα του, μια κόλαση που προκάλεσε σε μεγάλο βαθμό και ο ίδιος με τις επιλογές του.
Το ακροατήριό του δεν είναι μόνο η αποδεκατισμένη φυλή των Πασόκων είναι οι αποδεκατισμένοι Έλληνες πολίτες.
Ο ίδιος δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι πιο επικίνδυνο, για την πολιτική του ακεραιότητα, από το να παραδώσει το ΠΑΣΟΚ στον Βενιζέλο, ενώ έχει προηγηθεί η παράδοση της χώρας στο ΔΝΤ από τον ίδιο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...