Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες !


Γράφει ο συνεργάτης μαςΘόδωρος Γαλανόπουλος
Αγαπητοί φίλοι, όλοι αυτοί οι λεβέντες που ετοιμάζονται να πάνε σε εκλογές, το κομματικό κατεστημένο δηλαδή της χώρας μας, όσο και αν ψάξεις στα ντουλάπια τους  στην τσέπη τους, ή και στον ψυχικό τους κόσμο, ντροπή δεν θα βρεις πουθενά!  Εκλογές θέλουν να κάνουν, ο κάθε ένας για το δικό του λόγο! Άλλος για να ανεβεί στην εξουσία  ξανά, άλλος για να γίνει πρωθυπουργός, άλλος για να γίνει ο νέος αρχηγός του κόμματός του, άλλος για να ανεβάσει τα ποσοστά του κόμματος του και άλλος για να μπει στη Βουλή να τον βλέπει το σόι του και να του βάζει καλλίτερη μερίδα κρέας στις γιορτές!  Βρε δε γαμ… τε καλλίτερα λέω εγώ!   235 εκατομμύρια ευρώ χρωστάνε τα κόμματα στις τράπεζες από δάνεια που έχουν πάρει για να ταΐσουν το μηχανισμό τους! Και ξέρετε πώς τα παίρνουν αυτά τα δάνεια; Βάζουν ενέχυρο την επιδότηση που θα πάρουν από το κράτος! Δηλαδή  αυτά που θα τους πληρώσουμε εμείς οι ίδιοι για να ακούμε τα παραμύθια και τις παρλαπίπες τους!   
Τι λέει φυσικά η κοινή λογική; Σε εποχές όχι ισχνών αγελάδων, αλλά κοκαλιάρικων, οπού οι  μισθοί του δημοσίου ξεφτιλίστηκαν, οι απολύσεις έρχονται , και τα χρέη του λαού δεν έχουν καν αρχή και τέλος, το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να κοπεί μαχαίρι θα ήταν ΟΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ! !
Μα θα το κλείσουμε το μαγαζί θα σου πουν! Χίλιες φορές να το κλείσετε, η κρίση που μας κουβαλήσατε έκλεισε και μαγαζιά και σπίτια και άφησε ανέργους και καταθλιπτικούς χιλιάδες συμπολίτες μας!  Λέτε να στεναχωρεθεί  κανένας άμα κλείσει κανένα πολιτικό κόμμα;  Στην  υγειά του λουκέτου θα πιουν χιλιάδες συμπολίτες μας!   
Αν θέλετε να έχετε χρήματα για τον κομματικό στρατό σας,  ένας τροπος λογικός και νόμιμος υπάρχει! Βγείτε στο λαό και ζητήστε του να σας δώσει χρήματα ! Και αν μαζέψετε περισσότερα από όσα θα μαζέψουν τα παιδιά στα Κάλαντα τώρα τις γιορτές, εγώ θα γίνω τάρανδος του Αη Βασίλη!  Άντε μην αγριέψει περισσότερο και ο λαός, αρκετή υπομονή κάνει με εσάς και έρθει καμιά μια μέρα και σας χαλάσει το μαγαζί πριν σας το κλείσει με …την αδιαφορία του…  αυτό το μαγαζάκι ψεύτικων ελπίδων, λαού και χώρας! 
Όσο για τις εκλογές, κοιτάξατε να συνηθίσετε την ιδέες των συμμαχικών κυβερνήσεων γιατί αυτοδυναμία δεν υπάρχει πλέον..  ούτε στην Αλάσκα! Κάντε την προπονησούλα σας με την κυβέρνηση Παπαδήμου κάντε της και καμιά αλλαγή γιατί είναι σαν λεωφορείο γεμάτο με καθήμενους και όρθιους και αφήστε τα παληκαριλίκια ! Επειδή ο λαός ξέρει ότι δεν υπάρχει κανείς σωτήρας αυτή τη στιγμή, τρεις και εξήντα θα πάρετε όλοι στις επόμενες εκλογές και κυρίως αυτοί που πάνε  ή προέρχονται απο εξουσία ! Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες, σε μια χώρα ζητιανιάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...