Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

ΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΛΑΤΕΙΑ! ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ; ΟΤΙ ΜΑΣ ΞΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΤΟΝ "ΑΜΕΡΙΜΝΟ" ΜΑΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ;

Βενιζέλος: " Επί Σημίτη κυριαρχούσε εθνική αμεριμνησία"

ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΌ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΣΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΝΩ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ.....
ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΛΟ ΚΥΡΙΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ
...



Αιχμές εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη και κατ’ επέκταση κατά του σημερινού πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, άφησε πριν από λίγη ώρα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά την διάρκεια της ομιλίας του, στην ημερίδα της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής, με θέμα: «Από την κρίση στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη». Ο υπουργός Οικονομικών,
χαρακτήρισε ούτε λίγο, ούτε πολύ, «αμέριμνο» τον Σημίτη, επιδιώκοντας ουσιαστικά, να κάνει την αυτοκριτική του, για τα πολιτικά εγκλήματα που έγιναν την περίοδο της εισόδου της χώρας μας, στην ζώνη του euro.

Το χαρακτηριστικό απόσπασμα της ομιλίας Βενιζέλου έχει ως εξής. « Έπρεπε, λοιπόν, να γίνει μια πανεθνική προσπάθεια υπό όρους ιδανικούς. Και να σας πω και κάτι; Υπό όρους εθνικής αμεριμνησίας το 2001, το 2002, δεν είχε γίνει αντιληπτό στον βαθμό που έπρεπε και στην έκταση που έπρεπε, ότι δεν υπάρχει μοντέλο ανάπτυξης στην πραγματικότητα. Ότι όλα αυτά βασίζονται σε μια επιπόλαιη αντίληψη για το τι σημαίνει μεγέθυνση».

ΑΞΙΖΕΙ: Στην περίοδο που αναφέρθηκε ο Βενιζέλος, ρόλο και λόγο στις κυβερνητικές αποφάσεις είχε και ο σημερινός πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.
parapolitika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...