Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ “ΚΩΛΟΙ”. ΑΗΘΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ “ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΚΕΦΑΛΟΥ” ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ. ΔΩΣΕ ΠΙΣΩ ΤΗ BMW ΡΕ…

venizelos-xontros


Το πολιτικό “παχύδερμο”, ο δισεκατομμυριούχος σώγαμπρος του Μπακατσέλου, έχει το θράσος και σηκώνει κεφάλι και βγάζει γλώσσα με το πατρονάρισμα του Τσολάκογλου που τον έχει ανάγκη για να κυβερνά και να σπέρνει τον διχασμό. Με αήθης και συκοφαντικούς ισχυρισμούς

χτύπησε τον ΣΥΡΙΖΑ με τις πλάτες των ξεφτισμένων οννεδιτών κολαούζων του Σαμαρά. Αντί να κοιτάξει ότι είναι ο πιο αντιπαθής πολιτικός και ο λαός θα κάνει πάρτι στην πλατεία Συντάγματος εαν  τυχόν(ο μη γένοιτο)του συμβεί κάτι, έχει τη δύναμη να μιλάει και να κατηγορεί κουνώντας το χέρι του παλαβού Ναπολέοντα. Γύρνα ρε πίσω την θωρακισμένη BMW να την πουλήσει το δημόσιο να πληρώσει καμιά σύνταξη κι άσε τα σάπια παλιο-μούχλα.
“Άτιμη η πράξη του συκοφάντη” είπε ο αρχηγός του 2% καθώς και ότι “οργανωμένα συμφέροντα κινούνται πολύ κοντά σου” για τον Τσίπρα. Χαρακτήρισε επίσης προκλητική τη συγκέντρωση αυτήν την ώρα έξω από τη Βουλή λέγοντας χαρακτηρίζοντάς τη ως “καρικατούρα των αγανακτισμένων”.
Μεταξύ άλλων τόνισε “Εμείς έχουμε κάνει την τραγικά δύσκολη επιλογή, αλλά, εν τέλει, έχει μεγάλη σημασία να υπάρχει κυβέρνηση και σταθερότητα. Με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά μοιραζόμαστε μια κοινή αίσθηση ευθύνης” και πρόσθεσε “Δεν αποδέχομαι ότι το ΠΑΣΟΚ έκανε το κακό πρώτο πρόγραμμα και οι άλλοι τις διορθώσεις”. Συνέχισε λέγοντας “Όσοι νομίζουν ότι μέσα στην Ευρώπη και στην ευρωζώνη – αν αυτή είναι η τελική θέση του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα- υπάρχουν περιθώρια για σκληρότερη διαπραγμάτευση αυτά να τα πείτε σε άλλον, όχι σε μένα… Από το δικό μου γραφείο έφυγε η τρόικα στις 11 Σεπτεμβρίου του 2011″.
Ρε Βενιζέλε τράβα ρε μπουζουκοκέφαλε στη γωνία να δεις εαν ερχόμαστε. Άντε κατακαημένε και αποτυχημένε. Έχεις πεθάνει
πολιτικά και νομίζεις ότι θα ανοίξει το καπάκι από το φέρετρο για να σου φέρουν σοκολάτες. Άντε βραδιάτικα…
 makeleio

Κύριε Σαμαρά όταν πάτε στη Βουλή πάτε για το λαό όχι για τον Τσίπρα

  • 180
     


Νομίζει οτι η παρουσία του στη Βουλη δεν αφορά τον ελληνικό λαό αλλά την αντιδικία Σαμαρά-Τσίπρα.
SAMARAS
Τόση Δημοκρατία όντως είχαμε να δούμε από την..
Συμπληρώστε…
- See more at: http://arouraios.gr/2013/11/kirie-samara-sti-vouli-pate-gia-to-lao/#sthash.gaGMs2NX.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...