Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Πακιστανός τον έκλεψε ενώ ψυχορραγούσε στην άσφαλτο!

astynomiaepixeir

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, στο Μάχου Βαρθολομιού Ηλείας, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος
Γαστούνης και του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, ένα αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Πακιστάν, ηλικίας 33 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράλειψη λύτρωσης από κίνδυνο ζωής και κλοπή.
Ειδικότερα χθες (10-11-2013) το πρωί, σε χωμάτινο θαμνώδες πρανές, στο 2ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Καρδιακαυτίου – Δήμητρας βρέθηκε από πολίτες θανάσιμα τραυματισμένος ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 30 ετών.
Από την ενδελεχή και εμπεριστατωμένη έρευνα που ενήργησαν οι Αστυνομικές Αρχές της Ηλείας, προέκυψε ότι ο 33χρονος αλλοδαπός διερχόμενος με ποδήλατο από το σημείο, βρήκε τον 30χρονο πεσμένο μετά από τροχαίο – έκτροπη δίκυκλης μοτοσικλέτας – και παρέλειψε να τον βοηθήσει.
Επίσης ο 33χρονος Πακιστανός αφαίρεσε από τον οδηγό άγνωστο χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο και τη δίκυκλη μοτοσικλέτα του ενώ έκρυψε κοντά στο χώρο του ατυχήματος το ποδήλατο που οδηγούσε.
Για τη σύλληψη του δράστη ενεργήθηκαν άμεσες και συντονισμένες αναζητήσεις από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του σήμερα το πρωί και τη σύλληψη του.
Σε ελαιοστάσιο στη περιοχή του Μάχου, κοντά σε στάβλο όπου κατοικούσε ο 33χρονος Πακιστανός, βρέθηκε και κατασχέθηκε η δίκυκλη μοτοσικλέτα, ενώ στη κατοχή του οι αστυνομικοί βρήκαν το κινητό τηλέφωνο του 30χρονου θανάσιμα τραυματισμένου οδηγού και το χρηματικό πόσο των 25 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας ενώ οι έρευνες για τη συγκεκριμένη υπόθεση συνεχίζονται.
Το ιστορικό
Σε ατύχημα ,από οτι φαίνεται, οφείλεται ο θάνατος 35χρονου που βρέθηκε σήμερα νεκρός σε χαντάκι στο δρόμο Καρδιακαυτίου-Δήμητρας.Ο άτυχος κομμωτής στο επάγγελμα καταγώταν απο το Νιοχώρι Κυλλήνης και ήταν πατέρας δύο παιδιών. Στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα έφθασε ο Αστυνομικός Δ/ντης Ηλείας κος Ανδρικόπουλος ο οποίος επιβλέπει τις έρευνες, όπως αναφέρει ο odigos. Ο 35χρονος σύμφωνα με πληροφορίες είχε και μοτοσυκλέτα η οποία ακόμα δεν έχει εντοπιστεί.
makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...