Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013

Και η Ισπανία & η Ιταλία έχουν κρίση, αλλά δεν τους πηδάνε στη φορολογία κύριε Σαμαρά (παραδείγματα που βγάζουν μάτι)

samaras-stournaras
Στα ψιλά των ενημερωτικών ιστοσελίδων πέρασαν σήμερα δύο ειδήσεις:

1) Το αφορολόγητο των 12.000€ στην ιταλία
2) Η σύγκριση του ύψους τελών κυκλοφορίας των ΙΧ στην Ελλάδα με την ΙσπανίαΣτην Ιταλία της κρίσης, αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες των πολιτών, όρισαν αφορολόγητο 12.000€.

Στην Ελλάδα, της υψηλής έμμεσης φορολογίας στα πάντα, μηδενίσαμε το αφορολόγητο, ζητώντας χιλιάδες ευρώ φόρο και προκαταβολή για την επόμενη χρονιά από ανθρώπους που έχουν ετήσιο εισόδημα 5.000€ !

Στην Ισπανία της κρίσης τα τέλη κυκλοφορίας για ένα AUDI A1 είναι 64€. Στην Ελλάδα για το ίδιο αυτοκίνητο το κράτος αξιώνει 240€

Αυτά τα δύο παραδείγματα είναι χαρακτηριστικά για να αντιληφθεί κανείς πως η φοροδιαφυγή & οι ληξιπρόθεσμες οφειλές στο κράτος θα εκτοξευθούν θεαματικά την χρονιά που έρχεται.

Όσοι μπορούν να κρύψουν εισοδήματα θα το πράξουν & όσοι δεν μπορούν απλώς δε θα μπορέσουν να πληρώσουν.

Δεν τα γνωρίζουν αυτά οι διοικούντες;

Προφανώς και τα γνωρίζουν. Δε μπορεί να είναι τόσο εκτός πραγματικότητας.

Άρα το ασφαλές συμπέρασμα είναι πως θέλουν απλώς να βεβαιώνουν οφειλές από εξοντοτικές φορολογίες για να μας βάλουν όλους στο χέρι.

Όσοι έχουν περιουσία θα την χάσουν για να ξεμπερδέψουν & όσοι δεν έχουν θα κληθούν να γεννήσουν χρήματα για να μην οδηγηθούν στη φυλακή.

Αποτέλεσματα της φορολογικής πολιτικής θα είναι η εκτόξευση της εγκληματικότητας, η εξαθλίωση των πολιτών, η εκτόξευση των αυτοκτονιών και γενικά η καταστροφή θα ξεπεράσει αντίστοιχες πολέμων.

Οπότε αδέρφια Έλληνες που έχετε σιχαθεί την πολιτική και δεν ασχολείστε με αυτή, προσοχή γιατί η πολιτική ασχολείται μαζί σας και σας τσακίζει.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
arouraios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...