Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Ερωτοχτυπημένη Βορειοηπειρώτισσα ο άνθρωπος που έκρυβε τον Kόλα και τη συμμορία του


  • 2960
     


esxxvtgdrr515823e9ad6d7Νεαρή Βορειοηπειρώτισσα η οποία συνδέεται ερωτικά με τον 36χρονο Αλβανό «αντάρτη», Μάριο Κόλα, εμπλέκεται σύμφωνα με πληροφορίες στην υπόθαλψη, υποβοήθηση και φυγάδευση του αδίστακτου μακελάρη στα κακοτράχαλα μονοπάτια της
Φωκίδας και της Αιτωλοακαρνανίας.
Η γυναίκα η οποία ήταν παντρεμένη με Αλβανό πριν από μερικά χρόνια και χώρισε, στη συνέχεια μπλέχτηκε με τον ένοπλο φυγά και ήταν ένας από τους ανθρώπους που η αστυνομία θεωρεί ότι παρείχε, στέγη και τροφή στον Κόλα και τους συνεργούς του στην ευρύτερη ακτίνα κοντά στο Ευπάλιο και τα χωριά της Ναυπακτίας.
Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Κόλα εργαζόταν στην περιοχή για αρκετό καιρό- πριν αναλάβει παραστρατιωτική δράση- ως οικοδόμος κοντά σε γνωστούς εργολάβους, γεγονός που δείχνει ότι ξέρει καλά κατατόπια, καβάντζες και κρυψώνες.
Το στρατιωτικό αυτόματο τυφέκιο G3A3 το οποίο είχε κλαπεί στην φονική ενέδρα του Διστόμου το ξημέρωμα της Δευτέρας 17 Ιουνίου, εντοπίστηκε το Σαββατοκύριακο από πολίτη σε πρανές κοντά στο μέρος που δολοφονήθηκε ο υπαρχιφύλακας, Γιώργος Ανδριτσόπουλος, έχει παραδοθεί στα Εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ και υποβάλλεται σε εξονυχιστική εξέταση. Επίσης εντοπίστηκε και το κλεμμένο Skoda το οποίο οι δράστες είχαν αφαιρέσει από κάτοικο στους Δελφούς. Οι Αλβανοί το είχαν κρύψει κοντά στο χωριό Ξηροβούνι, κάτω από κλαδιά δένδρων.
Μέχρι αργά την νύχτα της Δευτέρας πολυάριθμο αστυνομικό σώμα είχε μπλοκάρει δρόμους, σταυροδρόμια και μονοπάτια στους νομούς Φωκίδος, Βοιωτίας και Αιτωλοακαρνανίας. Συνεχείς έρευνες από την Παρασκευή μέχρι το βράδυ του Αγίου Πνεύματος είχαν γίνει σε εγκαταλελειμμένα σπίτια, παραπήγματα και στάνες στα χωριά Ευπάλιο, Παλιοχώρι, Σεργούλα, Ποτιδανία και σε άλλα απόκρημνα και δύσβατα μέρη. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το ΥΔΕΖΙ της Ασφάλειας Αττικής που έχει την εποπτεία των ερευνών ενώ στις δύο περιφέρειες που γίνεται το «χτένισμα» λαμβάνουν μέρος τα ΕΚΑΜ, 10 ομάδες ΟΠΚΕ από την Αθήνα(περίπου 90 άτομα, ένας αξιωματικός ανά 8 αστυνομικούς)και ακόμα 100-150 αστυνομικοί από τις αστυνομικές περιφέρειες Στερεάς Ελλάδος και Αιτωλοακαρνανίας. Επικεφαλής των ερευνών είναι ο Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος, αντιστράτηγος και πρώην υποδιοικητής της ΕΥΠ, Γιάννης Δικόπουλος, ενώ χτες στην Ναυπακτία πήγε και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ.
πηγή: makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...