Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

"Ο Σαμαράς έχει μέσα στο ΝτιΕΝέι του την προδοσία"


giorgoas karataszaΚαλεσμένος στον ΑΝΤ1 ήταν σήμερα το πρωί ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Η συζήτηση ξεκίνησε με τα τελευταία σχόλια που έχουν ακουστεί με την αποχώρηση του Φ. Κουβέλη πως θα γίνει δηλαδή ο Καρατζαφέρης της Αριστεράς. Διαχώρισε την δική του αποχώρηση λέγοντας εκείνος έφυγε για σοβαρά εθνικά θέματα και όχι για την ΕΡΤ, προτρέποντας τον καθένα να βγάλει τα συμπεράσματά του και να κάνει τις συγκρίσεις του.
Για την θέση που έχει σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης ο κ. Καρατζαφέρης είπε πως είναι ικανοποιημένος που ένα στέλεχος που τον πήρε από φοιτητή σήμερα είναι υπουργός. «Κανείς δεν πρέπει να αποτύχει. Και πρέπει να πετύχει ο Αδωνις και κάθε Άδωνις». Σχολίασε το τελευταίο φύλλο της εφημερίδας Δημοκρατία που αφιέρωσε την τελευταία σελίδα για τον Μπουμπούκο «κάποιοι ποντάρουν στην αποτυχία του», είπε, σχολιάζοντας πως δεν είναι στιγμή για κόντρες αλλά για επιτυχία με σκοπό το καλό της Ελλάδας.
Ο Γιώργος Παπαδάκης σχολίασε πως από τα λεγόμενα του Γ. Καρατζαφέρη βλέπει τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ ακόμα πιο κοντά με τη Ν.Δ.. Ο Γ. Καρατζαφέρης είπε «το να είναι ευγενής κάποιος δεν σημαίνει πως είναι και συνοδοιπόρος».
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ πάλι αναφέρθηκε στην εφημερίδα Δημοκρατία η οποία σήμερα σχολιάζει πως η κυβέρνηση θα μείνει τέσσερις μήνες, σε ερώτημα αν βλέπει την νέα κυβέρνηση να μακροημερεύει.
Θυμωμένος και σκληρός ήταν και για την συνεργασία ΝΔ. και ΠΑΣΟΚ λέγοντας πως δεν θα έπρεπε να δώσει σανίδα σωτηρίας στο ΠΑΣΟΚ η ΝΔ. η οποία έχει γίνει ένα γιαλατζί κόμμα με γιαλατζί απόψεις.
Για πιθανή συνεργασία με ΝΔ
«Μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να συνεργαστεί κανείς με την ΝΔ μόνο αν σοβαρευτεί», όπως είπε χαρακτηριστικά.
Δήλωσε πολύ ενοχλημένος με την συνεργασία Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως δεν γίνεται να γίνει πρωθυπουργός ο Βενιζέλος, αυτό το έκανε ο Σαμαράς για να μείνει στην καρέκλα του πρωθυπουργού. "Ο Σαμαράς έχει μέσα στο ΝτιΕΝέι του την προδοσία".
Για το Δήμο Αθηναίων
Μόλις διαμορφωθούν τα πράγματα θα πάρουμε και τις τελικές μας αποφάσεις, ενώ δήλωσε πως δεν τον αφήνει αδιάφορο η πρόταση για τον δήμο της Αθήνας.
 spirospero

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...