Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Μ. Χρυσοβελώνη: «Ο Γ. Καρατζαφέρης καλείται από την Δικαιοσύνη να λογοδοτήσει»



ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
Σήμερα το πρωί η αναπληρώτρια Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη κατέθεσε αγωγή για
εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση κατά του τέως βουλευτή Γιώργου Καρατζαφέρη.
Η υπόθεση αφορά διαδοχικές επιθέσεις που δέχτηκε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη από τον Γ. Καρατζαφέρη μέσω του τηλεοπτικού σταθμού του (ΑΡΤ) μετά από αποκαλύψεις που έκανε η ίδια στη Βουλή για την υπόγεια εξυπηρέτηση επιχειρηματικών συμφερόντων του τέως βουλευτή από την ΝΔ.

Μετά την κατάθεση της αγωγής η Μαρίνα Χρυσοβελώνη δήλωσε τα εξής:

«Ο Γ. Καρατζαφέρης θα μάθει με τον δύσκολο τρόπο ότι η συκοφάντηση έχει για τον ίδιο εξαιρετικά δυσάρεστες συνέπειες. Και δεν μιλάω μόνο για το ποσό των 1.500.000 ευρώ που καλείται να πληρώσει. Αναφέρομαι βέβαια και στις ποινικές συνέπειες που έχουν τέτοιες πράξεις σε κατ’ επάγγελμα συκοφάντες.

Το ευχάριστο είναι ότι με την αποζημίωση που θα επιδικαστεί θα βοηθηθούν φιλανθρωπικά ιδρύματα του Βόλου αλλά και τα παιδικά χωριά SOS, φορείς με μεγάλες οικονομικές ανάγκες. Τα χρήματα της τεράστιας περιουσίας του Γιώργου Καρατζαφέρη θα πιάσουν επιτέλους τόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...