Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Απαγγέλθηκαν κατηγορίες στους συλληφθέντες


Νέες βαριές κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι δύο νεαροί που προφυλακίστηκαν για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Αμέσως μετά την τυπική απολογία τους στον εφέτη ανακριτή, και την απόφαση να προφυλακιστούν, οι δύο νεαροί μαζί με τους άλλους τρεις συλληφθέντες στη χθεσινή επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας οδηγήθηκαν και στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Εναντίον τους ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό τη διάπραξη ληστειών.

Επιπλέον κατά περίπτωση ασκήθηκαν διώξεις και για αντίσταση, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και πλαστογραφία μετά χρήσεως, ενώ παραπέμφθηκαν ν’ απολογηθούν σε ανακριτή. Και οι τρεις πήραν προθεσμία να απολογηθούν για τη Μεγάλη Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες για δύο από τους τρεις κατηγορούμενους φέρεται να εντοπίστηκε γενετικό υλικό που τους συνδέει με δύο ληστείες και για το λόγο αυτό ερευνάται από τις αρχές η εμπλοκή τους σε άλλες αξιόποινες πράξεις αλλά και η συμμετοχή τους στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Κατά την προσαγωγή τους στον εισαγγελέα όλοι φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα ενώ φώναζαν : «Ζήτω η αναρχία. Τίποτα δεν τελείωσε. Αλήτες , ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι θα φάτε σφαίρες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...