Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Ο Ιούδας τουλάχιστον είχε την ευθιξία να κρεμαστεί…



bouli
Είχα σκοπό να μην γράψω τίποτα άλλο μετά τις ευχές όμως δεν άντεξα μπροστά στις εικόνες ντροπής της χτεσινής νύχτας.
Την ώρα που πλήθος κόσμου σε ολόκληρη την Ελλάδα οι πολίτες ακολουθούσαν με ευλάβεια τους επιτάφιους , οι πολιτικοί μας ταγοί , οι άνθρωποι που έχουν οδηγήσει την Ελλάδα σε μνημόνια και καταστροφή, χωρίς καμία ντροπή και με περισσή αλαζονεία μετέτρεψαν μια απ τις
μεγαλύτερες στιγμές της Χριστιανοσύνης, την περιφορά του επιταφίου σε πριβέ παρέλαση.
Οι Ιούδες του Ελληνικού λαού δεν δίστασαν να παρελάσουν με δήθεν κατάνυξη και πάντα καλά φυλασσόμενοι από δεκάδες πραίτορες,  ακολουθώντας τον επιτάφιο στο κέντρο της Αθήνας, στο μπαρουτοκαπνισμένο Σύνταγμα.
Οι παλιοί έλεγαν ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί, όμως στην περίπτωση μας όχι μόνο μιλήσανε για το σχοινί αλλά το έβγαλαν και στο σεργιάνι για να το παρουσιάσουν.
Αυτό που περιέφεραν εχτές στο κέντρο της Αθήνας δεν ήταν ο επιτάφιος του Κυρίου, αλλά το άψυχο σώμα του Ελληνικού λαού , το γεμάτο από τα καρφιά των μνημονίων, των φόρων και των χαρατσιών.
Η παρουσία της ηγεσίας της Ελληνικής εκκλησίας δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να δίνει άλλοθι σε όλους αυτούς που σταύρωσαν και καθημερινά συνεχίζουν να σταυρώνουν τον Ελληνικό λαό και να ξεπουλούν την Πατρίδα.

Ο ιστορικός Ιούδας που πρόδωσε τον Ιησού είχε την ευθιξία να κρεμαστεί μετά την προδοσία του “κύριοι” του πολιτικού κατεστημένου.

Εσείς;

Freepen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...