Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ
ΑΠΟ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
Έχουμε φτάσει στην στιγμή που η αντιπαράθεση πλέον ανάμεσα στους Έλληνες Πολίτες που αποτελούν και ανέκαθεν αποτελούσαν τον Ελληνικό Λαό και στα άτομα που κληρονομικά και συντεχνιακά λυμαίνονται όλες τις θέσεις διοίκησης του Ελληνικού Κράτους δεν μπορεί να επιλυθεί χωρίς επίδειξη της δύναμης του Κυρίαρχου Ελληνικού Λαού και της παντελούς εξάρτησης των θεσιτών-κυβερνητικών-αξιωματούχων από τον Ελληνικό Λαό.

Σε αυτή την στιγμή η αντιπαράθεση είναι όχι μόνο μεταξύ Ελληνικού Λαού και κυβερνητικών-φιλοκυβερνητικών αλλά μεταξύ της Δημοκρατίας και της Δικτατορίας, της Ελευθερίας και Αυτοδιάθεσης και του Φασισμού και Εξανδραποδισμού, μεταξύ του Ελεύθερου Πνεύματος και του Σκοταδισμού, μεταξύ των Νέων Ασκών και των Παλαιών.
Ο ρούς της Ιστορίας και της Ανθρώπινης εξέλιξης δείχνει πώς και ποίος νομοτελειακά θα υπερισχύσει. Εμείς ως Έλληνες καλούμαστε από την Ιστορία για ακόμα μία φορά να θέσουμε το μέτρο και την ρομφαία της ισχύος των Λαών με τον πλέον αναίμακτο, ειρηνικό αλλά και αποφασιστικό και δυναμικό τρόπο :
ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΟΠΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.
Και επειδή η ευνομία ορίζει ότι μαζί με μια πράξη πρέπει να κοινοποιήσουμε τους νόμιμους λόγους που μας τεκμηριώνουν το απόλυτο δίκαιο μας  την 30 Ιανουαρίου 2013, ημέρα που τιμάει την Παιδεία και άρα την Ελεύθερη Σκέψη, στείλαμε επίσημα στους αρχηγούς των κυβερνητικών την παρακάτω Δήλωση-Διαμαρτυρία-Ένσταση όπου αφού εκθέτουμε όλους τους λόγους που στηρίζονται στο Σύνταγμα, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και το Διεθνές Δίκαιο εν γένει δηλώνουμε την πρόθεση και απόφαση μας να μην πληρώσουμε κανέναν φόρο, εισφορά ή τέλος μέχρι :
1. την παραίτηση της κυβερνήσεως που παράνομα νέμεται την εξουσία
2. δημοσιευθεί κάθε κυβερνητική πράξη με όλα τα συνοδευτικά στοιχεία από το 2008 μέχρι και σήμερα
3. γίνει λεπτομερής απολογισμός
4. κηρυχτεί υπηρεσιακή κυβέρνηση με μόνο σκοπό την κήρυξη Δημοψηφίσματος για την έγκριση ή μη όλων των Μνημονίων και των απορρεόντων από αυτά νόμων
Όλοι μαζί ενωμένοι αλλά ταυτόχρονα Ελεύθεροι, με Αυτοδιάθεση και χωρίς κανέναν να ορίζει τις δράσεις και τις τύχες μας εκτός από το Καλό της Πατρίδας μας και του κάθε ενός από εμάς θα φέρουμε την πραγματική Δημοκρατία και θα δείξουμε πώς ο Ελληνικός Λαός είναι πραγματικά ο Κυρίαρχος στην Χώρα του.
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ !
ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ !
ΖΗΤΩ ΤΟ 120 Σ !
Διαβάστε το πλήρες κείμενο το οποίο κατετέθη στον πρόεδρο της βουλής με αριθμό πρωτοκόλλου 335/30-1-2013 εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...