Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Όλο το πολιτικό σύστημα υποκρίνεται και ψεύδεται!


vouleutario
Η μεγαλύτερη αποκάλυψη και από αυτή του σκανδάλου Καρούζου είναι ότι όλο σχεδόν το πολιτικό σύστημα γνώριζε για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος πολλών δις ευρώ με εμπλεκόμενους πολιτικούς και το απέκρυψε.
Ο κ. Ζωγραφάκης με εξώδικη επιστολή του[Δείτε την ΕΔΩ] είχε ενημερώσει σχεδόν όλα τα κόμματα, την Κυβέρνηση, τη Βουλή, τους περισσότερους βουλευτές, εισαγελικούς λειτουργούς, το
ΣΔΟΕ από τις 11 Απριλίου του 2011, και όχι μόνο το απέκρυψαν αλλά όταν ο Χατζηνικολάου το αποκάλυψε στη Real News παρίσταναν τους έκπληκτους:
"Πρώτη φορά το ακούμε", έλεγαν ανερυθρίαστα.
Ακόμη και οι καταγγελόμενοι εξέφρασαν την έκπληξή τους και όλοι μαζί κατηγορούσαν το κλιμάκιο του ΣΔΟΕ ότι "δεν τους ενημέρωσε", ενώ αποδεικνύεται ότι το μέγα σκάνδαλο ήταν εις γνώσιν των επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Καπελέρη, Διώτη, του τότε Υπ. Οικονομικών και Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης κ. Ευ. Βενιζέλου, του τότε Προέδρου της Βουλής κ. Φίλιππου Πετσάλνικου και μάλιστα ο βουλευτής Ηρακλείου, Βασίλης Κεκέρογλου, έκανε ερώτηση στον κ. Βενιζέλο, ο οποίος του απάντησε ότι υπάρχει σχετική καταγγελία και ερευνάται.
spirospero

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...