Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Νταλάρας: Από τα φεστιβάλ της ΚΝΕ συνδαιτυμόνας του αρχισιωνιστή Πέρες...!!




Δεν παρευρέθηκαν μόνο οι συνήθεις πολιτικάντηδες του φιλο-εβραϊκού «λόμπυ» των Αθηνών, στο επίσημο δείπνο προς τιμήν του προέδρου του σιωνιστικού κράτους. Το παρών έδωσαν κι άλλοι φίλοι του Ισραήλ, και μάλιστα «προοδευτικοί» καλλιτέχνες. Διαβάζουμε σχετικά στον «Βηματοδότη»:

«Στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλιας προς τιμή του ισραηλινού Προέδρου κ.Σιμόν Πέρες υπήρχε και ένας προσκεκλημένος, φίλος του ισραηλινού Προέδρου. Ηταν ο κ.Γ. Νταλάρας, οποίος εγκατέλειψε προσωρινά την Αντίπαρο όπου παραθερίζει και πήγε στο επίσημο δείπνο. Γνώρισε τον ισραηλινό πρόεδρο, εξηγούσε η σύζυγός του κυρία Αννα Νταλάρα (πρώην βουλευτής του ΠαΣοΚ) από τις συναυλίες που έδωσε υπέρ της ειρήνης στο Ισραήλ και στην Παλαιστίνη».
Ποιος μπορεί να κατηγορήσει τον Νταλάρα, που από τα φεστιβάλ της ΚΝΕ βρέθηκε συνδαιτυμόνας του αρχισιωνιστή Πέρες; Κανένας απολύτως! Ο άνθρωπος είναι συνεπέστατος στις αρχές του μαρξισμού-λενινισμού. Μην ξεχνάμε, πως και ο Μαρξ, και ο Λένιν, και ο Τρότσκι, ακόμα και ο Αβραάμ Μπεναρόγια, ιδρυτής του ΚΚΕ, όπως και πολλοί άλλοι –οι περισσότεροι διεθνείς αστέρες του κομμουνισμού-, έλκουν την καταγωγή τους από την «εκλεκτή» φυλή. Κι αυτοί, λοιπόν, -αν ζούσαν σήμερα- στο ίδιο τραπέζι θα βρίσκονταν!
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...