Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Στερούν από τους Έλληνες το πιο ευχάριστο σόου! Τη συνέντευξη τύπου του Σαμαρά στη ΔΕΘ που δεν θα γίνει ποτέ…


Το περίμενε πως και πως ο κόσμος, να δει τι θα απαντούσε ο Σαμαράς για όλα αυτά τα μέτρα που έρχονται και τις προεκλογικές δεσμεύσεις που πήγαν στον πάτο της θάλασσας από το ..μακροβούτι της κυβέρνησης στα νερά της τρόικα.

Πέρυσι ο συμμαθητής Παπανδρέου πάλευε να βρει κανένα κοινωνικό μέτρο να ανακοινώσει από τη ΔΕΘ, φέτος επειδή δεν έχει απομείνει τίποτα, ο Σαμαράς θα προτιμήσει να πάει μόνο στα εγκαίνια και τέλος.

Χωρίς ομιλία προς τους παραγωγικούς φορείς το Σάββατο το βράδυ και συνέντευξη Τύπου την Κυριακή.

Θα φύγει για Θεσσαλονίκη στις 8 Σεπτέμβρη με «εκλεκτούς» Υπουργούς και θα επιστρέψει κατευθείαν.

Αιτιολογία; Ότι μερικές ημέρες μετά, στις 14 Σεπτεμβρίου, θα συνεδριάσει το Eurogroup για την αξιολόγηση της έκθεσης της τρόικας για την Ελλάδα.

Φαντάζεστε τι θα γινόταν στη συνέντευξη τύπου από τις ερωτήσεις; Πριν τρεις μήνες έλεγε “θα προστατεύσουμε χαμηλούς μισθούς και συντάξεις” και τώρα τους κόβει! Έλεγε ανάπτυξη από το 2014 και μόνο με ευχέλαιο θα το καταφέρουν!

olympia.gr

2 σχόλια:

  1. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ...ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥΚΡΑΞΙΜΟ ΤΑ ΑΛΗΤΑΡΙΑ...ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ....ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕ ΤΖΟΓΛΑΝΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΣΑΣ..ΠΟΙΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ...ΠΟΙΟΙ??? Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ???ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ? ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ..ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...