Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

ΠΑΝΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ...


Καθημερινά, όλο και περισσότεροι συνάνθρωποι μας, χτυπημένοι  από τη Μνημονιακή πολιτική των κυβερνήσεων των τριών τελευταίων χρόνων, μια πολιτική που ευαγγελίζεται τη σωτηρία της χώρας με κάθε κόστος (γιατί ότι κι αν λέμε εμείς...

οι πολίτες, οι μνημονιακοί κυβερνώντες θα μας σώσουν, αυτό δεν το γλιτώνουμε με τίποτα ,αφού τελευταία παλεύουν να μας σώσουν πλέον τρεις μαζί), καταφεύγουν στα συσσίτια για να εξασφαλίσουν ένα πιάτο φαγητό. Καθημερινά,αρκετές εκκλησίες προσφέρουν φαγητό σε πολίτες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.
Αρκεί να υπενθυμίσουμε, χωρίς πολλά λόγια, ότι σήμερα, στην Ελλάδα του 2012, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που περιλαμβάνονται στην έκθεση της Κομισιόν, το 68% των Ελλήνων ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας.
Και όλα αυτά τα καταφέρατε, κύριοι της πολιτικής ζωής αυτού του τόπου, φανερά, τα τρία τελευταία χρόνια, βουβά και ύπουλα όμως, τουλάχιστον τα τελευταία τριάντα. Κοπιάσατε πραγματικά και μετατρέψατε αργά και σταθερά την Ελλάδα, σε μια άλλη χώρα, αγνώριστη που σε τίποτα δε θυμίζει πια την χώρα στην οποία γεννηθήκαμε. Μια χώρα, μια πατρίδα,  που όσο κι αν την αλλάξατε, εμείς εξακολουθούμε πεισματικά να την αγαπάμε. Και να ελπίζουμε. Για τη σωτηρία της. Την πραγματική.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...