Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Απύθμενο θράσος!! Στον εισαγγελέα έφτασε ο πρόεδρος των πακιστανών με καταγγελίες για ''ρατσιστικές επιθέσεις'' απο αστυνομικούς...!! Πού αποσκοπούν;;

 

"Ανακοινώνεται ότι, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας υποβλήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών , οι ισχυρισμοί που διατυπώθηκαν από τον Πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος κ. Τζαβέντ Ασλάμ, σε σημερινή πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, σχετικά με βιαιοπραγίες αστυνομικών σε βάρος μεταναστών'.


Αυτά μας ανακοίνωσαν από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης για τις καταγγελίες ενός κυρίου που είναι γνωστός για το ποιόν του αλλά και για το παρελθόν του. Ο κ.Τζαβέτ Ασλάμ, ο άνθρωπος που προσπάθησε να μας πείσει ότι το Γκουαντάναμο εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα, που νομίζει ότι η Ελλάδα είναι παροικία του Ισλαμαμπάντ, δημιουργεί αναμπουμπούλα πoιος ξέρει από ποιους κινούμενος και για πoιο λόγο, καταγγέλλοντας συνεχώς επιθέσεις ρατσιστικής βίας.

Αυτό το επιθετικό υποκείμενο που δεν βρήκε να πει μια λέξη παρηγοριάς στην μάνα της 15χρονης Μυρτώς, να κάνει μια ανακοίνωση για τον αλήτη τον συμπατριώτη του, το τέρας της Πάρου ,είπε οτι "τους τελευταίους έξι μήνες φασίστες με μαχαίρια έχουν επιτεθεί σε 500 άτομα με την ανοχή της αστυνομίας, ενώ κανένας νόμος δεν εφαρμόζεται γι΄αυτούς".

Κατήγγειλε παράλληλα πως αστυνομικοί ξυλοκοπούν μετανάστες κατά τη διάρκεια της επιχείρησης "Ξένιος Ζευς".

Ορίστε λοιπόν κύριε Ασλάμ. Σας περιμένουμε. Όμορφα και δημοκρατικά: Πείτε μας συγκεκριμένες περιπτώσεις κακοποίησης μεταναστών αλλά όχι στα λόγια. Με ντοκουμέντα. Φωτογραφικά ή σε βίντεο. Διαφορετικά είστε ψεύτης, συκοφάντης και πρεσβευτής ξένων συμφερόντων που παίζετε επικίνδυνο παιχνίδι εις βάρος της εθνικής κυριαρχίας της πατρίδος.

Γιατί εμείς έχουμε(με ντοκουμέντα)να σας πούμε πολλά περιστικά κτηνωδίας συμπατριωτών σας, σε συμπατριώτες σας.

Για φάλαγγες ανάμεσα σε Πακιστανούς, για βιασμούς μεταξύ ανδρών, για απαγωγές, για δολοφονίες για μαχαιρώματα, για σφαγές.

Πείτε λοιπόν κύριε. Διαφορετικά σηκωθείτε και φύγετε από την Ελλάδα εαν δεν σας αρέσει εδώ. Δεν σας κρατήσαμε, δεν σας έχουμε φυλακισμένους. Μας σκοτώνετε, μας δολοφονείτε, μας αχρηστεύετε σαν έθνος με συνηγόρους δημοσιογράφους και πολιτικούς , συνεταιράκια στον αφελληνισμό της πατρίδος. Με το αζημίωτο.

Σ.Χ

makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...