Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Σέβας στον αντιφασίστα Μπόμπολα.


20131005-113756.jpg

Έσκασε η οπερέτα με την Χρυσή Αυγή. Πίσω από αυτή, εξοντώθηκαν με τους ίδιους όρους οι αντιστεκόμενοι κάτοικοι στις Σκουριές. Μιλάμε για την μεγαλύτερη επιχείρηση καταστολής εις βάρος γηγενών πολιτών στην μεταπολίτευση.
Κανείς δεν το πήρε χαμπάρι. Αφού ακομα και η ώριμη αριστερά έχει τσιμπήσει σαν τον χάνο στην επικοινωνιακή παγίδα.
Καλά για τους επαγγελματίες “αντιρατσιστές” δεν μιλάμε, αυτοί το βούλωναν στην εκμετάλλευση, το πογκρόμ και την σφαγή χιλιάδων μεταναστών, κάποιων τα οστά βρίσκονται τσιμεντωμένα σε “εθνικά έργα”. Πλούσιος ο αντιρατσιστής που “ξυπνά” μόνο στην χρυσαυγίτικη σφαλιάρα, αλλά κοιμάται στις γενοκτονίες των αφεντικών με την κόκκινη προβιά.
Το ναζιστικό Κατάρ λοιπόν, που εξοντώνει χιλιάδες ξένους εργάτες αυτή την στιγμή που μιλάμε, ναι, δούλοι από την Ασία θάβονται
κατά χιλιάδες στο “εμιράτο”, θάβει τώρα και τους κατοίκους στην Χαλκιδική. Υπό την σκιά των πρωτοσέλιδων της Χρυσαυγιάδας, η αντίσταση των Ελλήνων Γηγενών εξοντώνεται στην υπηρεσία του Εμίρη. Του Εμίρη που στις προσευχές των μουλάδων του κυριαρχεί η ευχή “Καϊμπαρ, να εξαφανιστούν οι Εβραίοι από την Γη”.
Αλλά αυτό δεν μας πειράζει, έχουμε τον φερετζέ των ανιστόρητων που υμνούν τον Μουσολίνι, για να κρύβουμε την σύγχρονη, πραγματική φασιστική θηριωδία. Α, και τα εκατομμύρια του Κατάρ. 700 μύρια, άλλαξαν χέρια στο πρωθυπουργικό μέγαρο με τις ευλογίες του μεγάλου στοχαστή, στην εταιρεία συμφερόντων του μεγάλου αντιφασίστα εκδότη, που πούλησε εθνικό πλούτο – δωρεά των “δημοκρατικών δυνάμεων”. Αυτόν τον Εθνικό πλούτο που κρατήθηκε ελεύθερος επειδή κάποια παιδιά είπαν ΟΧΙ στον Χίτλερ μέχρι τέλους. Ειδ’ άλλως θα ήταν από τότε ναζιστικός.
Σέβας λοιπόν στον αντιφασίστα Μπόμπολα. Τα κατάφερε μόλις με δυό σταγόνες αίμα. Τις μαχαιριές στο κορμί του Killah P.



Διαβάστε εδώ πως γίνονται οι αντιφασιστικές μπίζνες

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...