Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ:''Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ''



Το λάθος του ΔΝΤ, το ήξερε ο κ. Σαμαράς, είπε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον Real fm, ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του αρχηγού των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Κομμένου.

-Έχει γίνει παραβίαση της συνθήκης με την οποία μπήκε η Ελλάδα στην ευρωζώνη. Πρέπει να γίνει διαγραφή του χρέους. Μπορεί να γίνει αυτό και να παραμείνουμε και στο ευρώ. -Μιλάμε πια για ακυρότητα και των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων. Εμείς, αν ήμασταν κυβέρνηση θα κάναμε επιτροπή λογιστικού ελέγχου για να δούμε πιο είναι το πραγματικό χρέος της χώρας.
-Μας έλεγαν ότι αν δεν πάρουμε τη δόση τον Ιούλιο, θα πτωχεύσει η χώρα. Δεν πήραμε τη δόση και η χώρα δεν πτώχευσε.
-Γίνεται προσπάθεια ομοσπονδοποίησης της Ευρώπης με κυρίαρχη την Γερμανία. -Εμείς θα απαιτήσουμε αυτά που δικαιούμαστε ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
-Το λάθος του ΔΝΤ, δείχνει ότι όλο το μνημόνιο 3, βασίστηκε σε λάθος στοιχεία. Αυτό το γνώριζε ο κ. Σαμαράς.
-Η ύφεση απαιτεί άμεση πτώση των φορολογικών συντελεστών. Οι περισσότεροι έλληνες δεν έχουν να πληρώσουν. Παντού υπάρχουν λουκέτα. Αυτή η πολιτική θα οδηγήσει σε κατάσχεση της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας. Αυτό δεν θα το επιτρέψουμε. 
-Αποχωρούν οι κομματικοί από το κόμμα μας και έρχονται οι κινηματικοί που συμπορεύονται μαζί μας για να κάνουμε ένα ενωτικό πατριωτικό κίνημα.


Ακούστε το ηχητικό εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...