Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και τα ευρωπαϊκά κόμματα του περιθωρίου…


Και τα κόμματα της ευρωαριστεράς φταίνε τώρα στη ΝΔ με αφορμή την υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν.

«Κόμματα του περιθωρίου, μαρξιστικά, τροτσκιστικά και φανατικά ταγμένα εναντίον του ευρώ και
της ευρωζώνης, βλέπουν σαν γνήσιο εκφραστή τους τον κ. Αλέξη Τσίπρα», σημείωσε η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου στη δήλωση της γεμάτη χολή κατά των ευρωπαϊκών αριστερών κομμάτων.

«Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι λέει ο κόσμος», ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, σχολιάζοντας την υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν.

"Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Δεν περιμέναμε από τη ΝΔ και τον κ. Σαμαρά να αντιληφθούν τη σημασία και το συμβολισμό της επικείμενης υποψηφιότητας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τη θέση του προέδρου της Κομισιόν. Σε μια περίοδο που η Ε.Ε αποδομείται από την πολιτική της δημοσιονομικής πειθαρχίας και της λιτότητας, η κυβέρνηση και ο κ. Σαμαράς αποτελούν τους νεκροθάφτες των συμφερόντων του ελληνικού λαού στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι. Να χαίρονται την κα Μέρκελ και τους συμμάχους τους", απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ.
topontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...