Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Γκεμπελισμός…(ολοφάνερη εμετική προπαγάνδα!)


Γκεμπελισμός…(ολοφάνερη εμετική προπαγάνδα!)
Στην αρχή ήταν το κόμμα των κουκουλοφόρων, των μπαχαλάκηδων.

Το λόμπι της δραχμής που ήθελε να καταστρέψει το στέρεο οικοδόμημα του Ευρώ.

Στη πορεία έγινε απόλυτα κατανοητό ότι φτάσαμε έως εδώ λόγω του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά ήρθαν οι εκλογές του Μαΐου όπου πήρε 17%. (400% πάνω)

Τότε φάνηκε η γύμνια του…δεκαπενταμελούς, μιας και αρνήθηκε το προφανές. Να αναλάβει τη διακυβέρνηση του κράτους – ως 2ο κόμμα – ή έστω να βοηθήσει στην εθνική προσπάθεια με τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου. Άρνηση σε όλα!

Η χώρα παραλίγο να αυτοκτονήσει από την ανευθυνότητα του ΣΥΡΙΖΑ που έσυρε τη χώρα σε επαναληπτικές εκλογές τον Ιούνη. Τα λεφτά –που φτάσαμε Δεκέμβρη για να τα πάρουμε – θα τελείωναν αρχές Ιούλη και εμείς κάναμε εκλογές. Εννοείτε λόγω του ΧΧΧ.

2η Κυριακή και το 17% γίνεται 27%, αφού πρώτα μάθαμε τις συνέπειες της δραχμής από τη Μαρία Χούκλη, διαβάσαμε τα πρωτοσέλιδα του Λαμπράκη με την αιματοβαμμένη Ελλάδα που αυτοκτονεί ψηφίζοντας Τσίπρα, μελετήσαμε τα γκάλοπ του Αλαφούζου που έφερναν το ΣΥΡΙΖΑ μπροστά μέχρι και με 5%.

Ενημερωθήκαμε τόσο, όσο να φοβηθούμε και να επιλέξουμε τους σοβαρούς.

ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ μας έσωσαν_ έφεραν ένα ακόμη «αναπτυξιακό πακετάκι», και η χώρα συνεχίζει την σταθερή πορεία της προς την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και την ανάπτυξη.

Απ’ την άλλη ο λαϊκισμός περισσεύει, και η αξιωματική αντιπολίτευση μιλά για φτωχοποίηση. Επίσης με τις πρακτικές και τις πολιτικές που εφαρμόζει όλα αυτά τα χρόνια, έφερε τον φασισμό στο προσκήνιο ως αντίπαλο δέος του εαυτού της!

Πριν έφταιγαν οι συνιστώσες_ οι παλαβές, οι άρρωστες που θα βλάψουν το σύμπαν όλο. Ο Τσίπρας μετεκλογικά κάνει το αυτονόητο: ανοίγει το κόμμα στα μέλη του, ενώνει τις συνιστώσες σε μια κεντρική συνισταμένη η οποία θα αναλάβει σύντομα την διακυβέρνηση του ό,τι απέμεινε από το κράτος.

Τα πολιτικά τσακάλια αντιλαμβάνονται την κωλοτούμπα του αρχηγού, που μιλά πλέον για επαναδιαπραγμάτευση, όπως άλλωστε μπορείς να διαβάσεις στο παρακάτω κείμενο από χθεσινή ομιλία του:

«Η επάνοδος της χώρας σε τροχιά ανάπτυξης προϋποθέτει κυρίως την ακύρωση τους προγράμματος της ύφεσης. Αλλά και μια γενναία απομείωση του δημόσιου χρέους της χώρας ως ποσοστού του ΑΕΠ. Όποιος αυτό δεν το βλέπει απλώς εθελοτυφλεί»

Επίσης ο Λαφαζάνης κάνει αντιπολίτευση, ροκανίζει την καρέκλα του αρχηγού, ξεκινά εσωκομματικό εμφύλιο. Είναι άλλωστε προφανές από τις δηλώσεις του:

Ο κ. Λαφαζάνης υποστήριξε την ανάγκη διατήρησης των ιδεολογικών ρευμάτων εντός του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι αυτή είναι και η δημοκρατική παράδοση της Αριστεράς. … η κίνηση αυτή του Αριστερού Ρεύματος είναι άκρως ενωτική, κίνηση που ενισχύει την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ, «ώστε ένας ενωτικός και ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει τη χώρα».

Τα καταρρέον σύστημα και οι ένθερμοι παπαγάλοι του συνεχίζουν και κλιμακώνουν την εμετική προπαγάνδα κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι το τραγελαφικό επικοινωνιακό τους παιχνίδι είναι πλέον ολοφάνερο, ακόμη και για τους πολίτες με εμπάθεια προς τον συγκεκριμένο χώρο.

attackta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...