Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Έτσι καιρός ήταν :Τις έφαγε άγρια η Τσαπανίδου από τον Εξαίρετο κ.Κιμούλη!




Δεν ήξερε η Πόπη ότι έπεσε σε καλλιτέχνη που δεν μασάει τα λόγια του κι ας βρίσκεται σε στούντιο της διαπλοκής και ας έχει κάνει την  παρουσίαση του Σεφέρη που είναι παραγωγή Σκάϊ
“Πέρα από τις ευθύνες των πολιτών εσείς έχετε ευθύνη. Είστε εξουσία που θέλει να δείχνει ότι δεν είναι εξουσία, διαμορφώνετε όμως συνειδήσεις.”
Δεν το άντεξε η Πόπη αμέσως επιστράτευσε το…. γνωστό κόλπο Πάγκαλου “Μαζί τα φάγαμε” και
οτι και εμείς συμμετείχαμε στο πάρτυ … Για να αποστομωθεί πάλι: “Όχι δεν τα κλέψαμε όλοι μαζί. Ακόμα και ο πάγκαλος λέει μαζί τα φάγαμε, δεν τα κλέψαμε”
2-0…. και συνεχίζει ο Κιμούλης
“Κρύψατε από τον πολίτη το άλλο. Την άλλη επιλογή. Το άλλο δεν το ξέρει πολίτης. Καταφέρατε να κάνετε τον πολίτη να απαξιώνει την παρέμβαση του κράτους και την έννοια της κοινωνική συνείδησης. Να λέμε για όλα φταίνε οι δημόσιοι υπάλληλοι
Δεν έχουν κανένα δίκιο αυτοί που λένε μαζί τα φάγαμε. Ένα ολόκληρο κράτος δεν έχει υποδομές να μπορεί να δει μια οικογένεια το παιδί της να προχωρήσει στην ζωή του και να δει φως.”
Από εδώ και πέρα πιστεύω ότι ο άνθρωπος πρέπει να αναπτύξει κάτι το οποίο έχει ξεχάσει. Να μπορεί να είναι ατομικά κοινωνικός. Όλη αυτή η ερασιτεχνική συζήτηση γύρω από τα οικονομικά είναι αστεία όταν λείπει η επιστημοσύνη. Οι μισθοί έχουν κατέβει στο επίπεδο των 450 ευρώ. Ποιοι να αναπτυχθούν με 450 μισθό; Ακόμα και το ΑΕΠ εμπεριέχει την έννοια της κατανάλωσης. Τι θα καταναλώσει ο πολίτης με μισθό 450 ευρώ;”

Αμέσως αμέσως κόβει την συζήτηση εκεί η Πόπη και ρωτάει για την παράστασή που ανεβάζει ο Κιμούλης.
Στην συνέχεια ερωτά η Πόπη..
Αν ήσουν δημοσιογράφος ποιος θα ήθελες να ήσουν;
- Θα ήθελα να είμαι ένας δημοσιογράφος που κάθε μέρα θα διαβάζω τον κώδικα δεοντολογία σας. Να αναρωτιέμαι αν τηρώ τον κώδικα ή όχι. (3-0!!!)
- Έχουμε τέτοιους δημοσιογράφους στην Ελλάδα;
- Ναι.
- Ξεχωρίζει ο κόσμος μερικούς;
- Ακόμη  και να ξεχωρίζει ο κόσμος δεν έχει δυνατότητα για άλλη επιλογή. Αυτό του δίνεις.

Ένα γιατρό ρε παιδιά!
Πηγή: http://anti-ntp.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...