Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΙΜΕ τον Πειραιά για τον ΕΥΡΩΘΡΥΛΟ!!




Πανάξια, μάγκικα και με ψυχή που έχει μόνο αυτός, ο Ολυμπιακός κέρδισε ξανά τη Ρούμπιν Καζάν με 1-0 και είναι στους «16" του Europa League!
Μορφή του αγώνα σαφώς ο Ρόι Κάρολ που έπαιξε τραυματίας για 30 περίπου λεπτά και με εκπληκτικές επεμβάσεις κράτησε ανέπαφη την εστία του και έφερε δάκρυα στα μάτια των φίλων του Θρύλου! Χίλια μπράβο στους παίκτες του Ερνέστο Βλαβέρδε για τη μεγάλη πρόκριση. Και τώρα…Μέταλιστ, ερχόμαστε!!!

Η εικόνα του αγώνα

Για πολλοστή φορά, ο Ολυμπιακός μάγεψε με την εμφάνιση του στο πρώτο μερος!
Με τον Κάρολ να είναι σταθερότατος κάτω απο τα γκολποστ, τους Τορόσιδη (δεξιά) και Μαρκάνο (αριστερά) να είναι άψογοι στους ρόλους τους, στα άκρα της άμυνας, του Μέλμπεργκ και Μιραλά να είναι απροσπέλαστοι στο κέντρο της άμυνας, το πάρτι άρχιζε απο τη μέση και μπροστά. Ορμπάιθ και Μανιάτης είχαν άριστη συνεργασία, με τον 2ο να δείχνει σε άλλο ένα ματς τη σκυλίσια όρεξη του!
Ο Άριελ Ιμπαγάσα βρισκόταν σε κάθε επίθεση που ξετύλιγε ο Θρύλος, ενώ ο Φουστέρ ήταν γνωστό παίκτης-απειλή για τη Ρούμπιν με κάθε παρουσία του στη μεγάλη περιοχή.
Ο Μιραλάς πλαγιοκοπούσε απο τα αριστερά, ενώ ο killer Τζεμπούρ, αν ήταν πιο προσεκτικός στο πρώτο μέρος, θα είχε πετύχει χατ-τρικ!
Στο β' μέρος, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, οι Ρώσοι είχαν 1-2 ευκαιρίες για να να ισοφαρίσουν, αλλά ο ηρωικός Κάρολ που έπαιζε τραυματίας από το 69', κράτησε την εστία του απαραβίαστη και στο τέλος ο Ολυμπιακός πήρε τη μεγάλη πρόκριση για τους «16" του Europa League
Οι φάσεις του ματς
Ο Ιμπαγάσα εκτέλεσε το φάουλ στο 13', ο Μαρκάνο πήρε την πρώτη κεφαλιά, με τη μπάλα να «γκελάρει» στο κεφάλι του Τζεμπούρ και να καταλήγει στα δίχτυα!
6 λεπτά αργότερα, ο Αλγερινό βγήκε τετ α τετ με τον Ριζίκοφ, αλλά ο τερματοφύλακας της Ρούμπι τον πρόλαβε και έτσι ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0!
Στο 23', χάθηκε άλλη μία ευκαιρία, με τον Ιμπαγάσα να βγάζει εξαιρετική κάθετη στον Φουστέρ, ο οποίος, μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα των Ρώσων έχασε το κοντρόλ της μπάλας.
Στο 30', ο Βαλντέζ βγήκε μόνος απέναντι στον Κάρολ, αλλά ο Βορειοϊρλανδός με αυτοθυσία έδιωξε τη μπάλα μέσα απο τα πόδια του!
Στο 34', ο Ολυμπιακός εφάρμοσε την κομπίνα στο φάουλ, με τον Φουστέρ να παίρνει αμαρκάριστος μεσα στην περιοχή τη μπάλα απο τον Ιμπαγάσα, αλλά το σουτ που έκανε κόντραρε στα σώματα των αμυντικών.
Στην επανάληψη, η Ρούμπιν έχασε σπουδαία ευκαιρία για να ισοφαρίσει, αλλά ο Κάρολ έδιωξε στο 52' με τα πόδια το σουτ του αφύλακτου Μάρτινς.
3 λεπτά αργότερα, είχαμε την ευκαιρία με τον Τζεμπούρ που για λίγο δεν πρόλαβε να «τσιμπήσει» τη μπάλα από τον Ριζίκοφ και να κάνει το 2-0.
Στο 64, ο Νάτσο σούταρε, αλλά και πάλι ο Κάρολ έδιωξε εντυπωσιακά.
Στο 69', ο Νάβας πλάσαρε εξ επαφής, ο Κάρολ πραγματοποίησε άλλη μια εξαιρετική επέμβαση για να αποθεωθεί απο τους φιλάθλους του Θρύλου!
Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Κάρολ έδιωξε με αυτοθυσία την κεφαλιά του Βαλντές και αποθεώθηκε για πολλοστή φορά!
Ολυμπιακός: Κάρολ, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Μανιάτης, Ιμπαγάσα (72" Μακούν), Τζιμπούρ (87', Μιραλάς, Φουστέρ) (81' Μοντέστο), Ορμπάιθ
Ρούμπιν: Ριζίκοφ, Κουζμίν, Νάβας, Σαρόνοφ (67' Νέμοφ), Μποκέτι, Μπίμπρας Νάτσο, Κίσλιακ (46' Ντιαντιούν), Κοκντενίζ Καραντενίζ, Ριαζάντσεφ, Ομπαφέμι Μάρτινς (63' Κασάεφ), Βαλντές.
λινκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...