Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ!

Γράφει ο Νίκος Καράς

Νέο σκάνδαλο, αλλά ΠΑΣΟΚ, βγήκε στο χώρο του ποδοσφαίρου. Αφορά, την σφράγιση εισιτηρίων της ΑΕΚ, η οποία δεν μπορεί να το κάνει, διότι χρωστάει στην εφορία. Ο νόμος λέει, άμα χρωστάς,ούτε σφραγίζεις βιβλία, ούτε εισήτηρια κ.λ.π.

Αν όμως ενδιαφερθεί, ΠΑΣΟΚΟΣ βουλευτής, όλα γίνονται. Θα μου πεις, εδώ το ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ έφερε το μνημόνιο, σε ένα νόμο θα κολλούσε; φυσικά όχι. Ακούστε την ιστορία..

Πήγε, ο γνωστός ηθοποιός βουλευτής ΒΟΥΡΟΣ, αυτός που θα ψήφιζε, δεν θα ψήφιζε το μνημόνιο, τελικά το ψήφισε, στον άλλο ΠΑΣΟΚΟ, Π. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ και ο νόμος πάει για κούρεμα.

Κανόνισαν να σφραγίζει εισιτήρια η ΑΕΚ , χωρίς να προπληρώνει τον φόρο, να γίνεται ο αγώνας και στο τέλος αφού γίνει η εκκαθάριση το ποσό που δικαιούται η ΑΕΚ, αφού αφαιρεθούν τα έξοδα αγώνα, στο ΟΑΚΑ είναι πάρα πολλά, θα πηγαίνει στην εφορία!

Και ρωτάω η διαδικασία είναι παράνομη;
Έχω μερικά ας απαντήσουν οι ενδιαφερόμενοι.

•Ποιος θα ελέγχει στις πόρτες, ποιοι μπαίνουν; H εφορία; Ξέρει πως γίνεται; Αμφιβάλλω διότι χρόνια τώρα απέχει απο αυτό.
•Η S.L.; Αν ναι, θα πέσει το γέλιο της αρκούδας. Γιατί; Τώρα, οι υπεύθυνοι της SL,το μόνο που κάνουν είναι να υπογράφουν την εκκαθάριση του αγώνα, που την πάει ο υπεύθυνος της ΠΑΕ. ΔΕΝ κάνουν κανένα έλεγχο. Κατάλαβες τώρα τι θα γίνει;
•Οι προσκλήσεις θα ισχύουν;
•Τα περίφημα φοράκια;
•Αν η εκκαθάριση είναι αρνητική;
•Σε άλλες ομάδες θα ισχύσει;

Ας μην γράψω άλλα ευτράπελα που γίνονται με αυτό το θέμα.

Το θέμα είναι, δύο ΠΑΣΟΚΟΙ βουλευτές, συνεργάστηκαν και πέταξαν τον νόμο στο καλάθι, όπως με την ψήφιση του μνημονίου, πέταξαν ένα λαό στα σκουπίδια.

Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό, που κυβερνά και κάνει ότι γουστάρει.
Και μην μου πουν ότι είμαι εχθρός της ΑΕΚ και άλλα ευτράπελα. Με το ΠΑΣΟΚΙΚΟ κράτος τα βάζω, που με αυτές τις νοοτροπίες του, μας έφερε το μνημόνιο και την δυστυχία.

ΥΓ. Έχω ασχοληθεί με την οικονομική επιστασία αγώνων και ξέρω τι γίνεται πρώτο χέρι ακόμη και στο ΟΑΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...