Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Γελάνε στη Ν.Δ. με τους "όρους Παπαδήμου" και ετοιμάζονται για κάλπες

Image


Σε τηλεφωνική επικοινωνία του Α.Σαμαρά με τον Γ.Παπανδρέου πριν από λίγο, ερωτήθηκε ο δεύτερος αν αυτά που μετέδωσε΄ως "όρους Παπαδήμου" η κρατική τηλεόραση είναι αληθινό γεγονός ή απλά ... ανέκδοτο. δεν ξέρουμε τι απάντησε ο Γ.Παπανδρέου, πάντως στο εσωτερικό της Ν.Δ. ... γελάνε πικρά με τους "όρους Παπαδήμου". "

Όρους μπορούν να θέτουν μόνο οι εκλεγμένοι από τους πολίτες και όχι οι τραπεζίτες που συνυπέγραψαν και προώθησαν τα πλαστά στοιχεία το 2001για να μπούμε "λαθραία" στο ευρώ"δήλωνε υψηλά ιστάμενο πολιτικό στέλεχος της Ν.Δ. στο defencenet.gr

Σημειώνεται ότι ο αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης ο οποίος εμφανίζεται εξαιρετικά δραστήριος το τελευταίο χρονικό διάστημα σε δήλωσή του ουσιαστικά αποκαλύπτει ότι ο Α.Σαμαράς φυσικά και θα επιμείνει στην άποψη της μη υπογραφής της επιστολής που ζητάει ο Όλι Ρεν.

"Ο κ. Ολι Ρεν μέσα σε λιγότερο από 10 μέρες έκανε δυο απρεπέστατες και πολύ προσβλητικές κινήσεις εναντίον του ελληνικού λαού, όχι των ελληνικών κομμάτων και του πολιτικού προσωπικού της χώρας, για μένα περισσότερο μοιάζει αυτή η λειτουργία του κ.Ολι Ρεν ως διαχειριστή εταιρείας, ως διευθύνοντα συμβούλου που στο τέλος θα καταλήξει να ζητάει και το γνήσιο της υπογραφής", δήλωσε.

Όπως είπε,..... "αυτή η θέση του Α. Σαμαρά πιστεύω ότι πρέπει να γίνει και κτήμα και των άλλων πολιτικών κομμάτων και να μην υπάρχει συνυπογραφή σε ένα κείμενο το οποίο μας προσβάλει και δεν αξίζει στον ελληνικό λαό να προσβληθεί".

Στη Ν.Δ. μετά το χθεσινό ναυάγιο στο Προεδρικό, όλοι πλέον ετοιμάζονται άμεσα για εκλογές στις 4 Δεκεμβρίου...
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...