Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΓΑΠ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕ....

Ο ΠΙΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟΣ !

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Νοεμβρίου 10, 2011
Γράφει ο Νίκος Χριστοδουλόπουλος

Παλαιότερα πολλοί μου έλεγαν ότι ο ΓΑΠ δεν είναι αυτό που φαίνεται και εγώ επέμενα στο αντίθετο. Αποδείχθηκε είχαν δίκαιο και ότι ο ΓΑΠ είναι πανέξυπνος και «γάτα». Κατάφερε να κοροϊδέψει τόσα εκατομμύρια έλληνες και αναδείχθηκε πρωθυπουργός της Χώρας και όταν κατάφερε να τη φέρει στο χείλος του γκρεμού και λίγο παραπέρα, πέταξε το μπαλάκι στους Σαμαρά – Καρατζαφέρη, και αυτός θα απολαμβάνει από δω και πέρα τα κατορθώματά του. Και θα δείτε που στο τέλος θα βγάζει και
αντιπολιτευτικούς λόγους , επιμένοντας ότι έσωσε τη χώρα και ο Παπαδήμος με τους συνεργάτες του, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ, την οδήγησαν εκεί που είναι!
Μα το αποτέλεσμα αυτής της πενθήμερης διαβούλευσης, που στη ουσία δεν γινότανε όπως αποκαλύφθηκε αλλά απλά ο ΓΑΠ και η παρέα του ροκάνιζε το χρόνο είχε άλλο σκοπό, που κανένας από τους πανέξυπνους πολιτικούς αρχηγούς των άλλων κομμάτων δεν το είχε πάρει είδηση, διότι οι άνθρωποι δεν «μελετούν τα δεδομένα του αντιπάλου». Απλά τα διαβάζουν επί τροχάδην, χωρίς να βλέπουν πίσω από τις γραμμές.
Πίστευαν αυτό που επαναλάμβανε τελευταία ο πονηρός απόγονος της δυναστείας Παπανδρέου. “Εγώ δεν είμαι κολλημένος με τη καρέκλα” , αλλά δεν περνούσε από κανενός το μυαλό ότι ήταν είναι πολύ κολλημένος με την αρχηγία!
Και τι ήταν αυτό που αποκαλύφθηκε και έλυσε το γρίφο; Αύριο 11-11-11 ο ΓΑΠ θα έπρεπε να παραδώσει την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ, διότι λήγει η θητεία του και έπρεπε να πάρει εξάμηνη παράταση διότι είναι ακόμη πρωθυπουργός ! Αυτό προβλέπει το καταστατικό του ΠΑΣΟΚ.
Και τα κατάφερε μια χαρά! Και έτσι θα παραμείνει και αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, για ακόμη έξη μήνες ! Μετά βλέπουμε. Οι έλληνες δεν φεύγουν από αυτή τη χώρα.
Μάγκας ο Γιωργάκης και του αξίζουν για μια φορά έστω συγχαρητήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...