Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Ακόμα δεν τον είδαμε (τον Παπαδήμο), ΨΕΥΤΗ τον βαπτίσαμε!!!

Picture1.pngΔεν πρόλαβε κάν ο Λ. Παπαδήμος να αναλάβει το χαρτοφυλάκιο του πρωθυπουργού και να ορκιστεί, και ήδη του έχουν κολλήσει την ταμπέλα του “ψεύτη”!!.
Το έκαναν κακοί bloggers που τον είχαν από παλιά στο μάτι για το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου και για την “βοήθεια” των στοιχείων για την είσοδο στην Ευρωζώνη;

Το έκαναν κακεντρεχείς άλλοι υποψήφιοι πρωθυπουργοί για να του……τη σπάσουν που τους κέρδισε στο νήμα;
Είναι φήμες και κουβέντες στους πέριξ της Βουλής και του Προεδρικού Μεγάρου;
ΟΧΙ. Τίποτα από τα ανωτέρω. Η δήλωση έρχεται από το στόμα του αναπληρωτή εκπροσώπου της
-ακόμα υφιστάμενης- κυβέρνησης, Α. Τόλκα, ο οποίος διέψευσε κατηγορικά τον Λ. Παπαδήμο περί δήθεν μηδενικών όρων για να αναλάβει!!
Το Μέγαρο Μαξίμου επίσημα ανέφερε ότι υπήρχαν τρεις όροι από τον Λουκά Παπαδήμο τους οποίους και αποδέχθηκε ο κ. Παπανδρέου για να έρθει την επόμενη ημέρα ο νέος πρωθυπουργός και να τους διαψεύσει λέγοντας στην πρώτη του δήλωση ότι δεν υπήρξαν όροι από πλευράς του.
Ωστόσο, παρά τη διάψευση του νέου πρωθυπουργού, η μέχρι τώρα κυβέρνηση συνεχίζει και επιμένει ότι τέθηκαν τελικά όροι μέσω του αναπληρωτή κυβερνητικού εκπροσώπου, Άγγελου Τόλκα, ο οποίος μέσω συνέντευξης του στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1, επιμένει στις χτεσινές διαρροές.
Μάλιστα, ο κ. Τσόλκας στη συνέντευξή του λέει ότι τα χτεσινά περί όρων δεν ήταν διαρροές αλλά επίσημη θέση του Μαξίμου και σημειώνει με νόημα πως δεν θέλει να θεωρήσει ότι έχει ειπωθεί κάποιο ψέμα από τη νέα πλευρά, εννοώντας φυσικά τον νέο πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο.
Μάλιστα, στην ερώτηση εάν υπήρχε κάποια παρανόηση από το Μαξίμου ή ο κ. Παπαδήμος λέει στην ουσία ψέματα, ο κ. Τόλκας απαντάει ότι υπήρξαν τελικά 4 σημεία, γεγονός που ουσιαστικά σημαίνει πως ο αναπληρωτής εκπρόσωπος μιλά για ψέμα του νέου πρωθυπουργού.
Τα ανωτέρω αποτελούν ΜΕΓΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ, αφού αν ο νέος Πρωθυπουργός λέει τόσο εύκολα ψέμματα για τόσο απλά θέματα, σκέψου τι μας περιμένει στα δύσκολα που έπονται.
Δεν θα πω κάτι άλλο. Απλά να θυμίσω στον πολυταξιδεμένο κο Παπαδήμο ότι σε άλλη γή σε άλλα μέρη όταν αξιωματούχοι αποκαλύπτονται ως ψεύτες, το ελάχιστο που απαιτεί η κουλτούρα της χώρας είναι η παραίτηση, ενώ σε άλλα φτάνουν και σε χαρακίρι……
Καλό μας κουράγιο…Loutraki One
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...