Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Π. Καμμένος: “Υπουργος προπαγάνδας ο Καψής, φυλακή για όσους ξεπούλησαν την ΕΒΖ)


ΕΡΤ, ΕΤ3,ΕΡΑ,ΕΒΖ,EBZ,ΑΜΠΕ,ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

“Δεν υπάρχει Δημόσια Τηλεόραση, υπάρχει ΕΡΤ, ΕΤ3 και ΕΡΑ”, δήλωσε ο Πάνος Καμμένος

“Έγκλημα” χαρακτήρισε την “κυβέρνηση Σαμαρά και Βενιζέλου” ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο πλαίσιο της περιοδείας του στις Σέρρες.

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο κ. Καμμένος ζήτησε να αποχωρήσει το τηλεοπτικό

συνεργείο της ΔΤ, λέγοντας ότι για τους Ανεξάρτητους Έλληνες δεν υπάρχει “Δημόσια Τηλεόραση”, υπάρχουν η ΕΡΤ, η ΕΡΤ 3 και η ΕΡΑ. Χαρακτήρισε τη ΔΤ “κυβερνητική τηλεόραση” και αποκάλεσε τον υφυπουργό Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, Π. Καψή, “υπουργό της προπαγάνδας”.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Καμμένος κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης ότι έχουν υπογράψει για την άρση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας πριν από τις εκλογές και κάλεσε τους βουλευτές της Ν.Δ. “να σταματήσουν να κάνουν τους ήρωες”.

Στη συνέχεια, εξαπέλυσε επίθεση και κατά του υπουργού Δημόσιας Τάξης, Ν. Δένδια, τον οποίο αποκάλεσε “τον μεγαλύτερο δουλέμπορο των μεταναστών”.

Ο κ. Καμμένος επισκέφθηκε το εργοστάσιο ζάχαρης της ΕΒΖ, ενημερώθηκε για τα προβλήματα των εργαζομένων και δήλωσε ότι πρέπει να καταλογιστούν ποινικές ευθύνες για τα χρέη του εργοστασίου.

Όπως είπε, ο ίδιος θα αναζητήσει να βρει τι έγινε με τη μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει ο σύλλογος των εργαζομένων το 2011 κατά της πώλησης της ΕΒΖ.

(Με πληροφορίες από: ΑΜΠΕ)

 olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...